online chat george f. hemingwayjel

Élő közvetítésünket megtalálja a Facebook oldalunkon, IDE kattintva!

Látogatóink egy órán keresztül tehetik fel kérdéseiket honlapunkon, klubunk tulajdonosának. Kérjük a kérdéseket minél tömörebben, lényegre törőbben fogalmazzák meg ezzel elősegítve, hogy minél több látogató kaphasson választ.
Előzetes regisztráció nem szükséges a kérdésfeltevéshez.
Az oldalon a kérdések automatikusan frissülnek, kérünk mindenkit a teljes oldalt ne frissítsétek sem a böngészővel, sem az F5 gombbal!

A chat indulása: 2018-05-18 13:00 - A chat lezárása: 2018-05-18 14:00


Horváth László kérdése: Egy kérdésem, hogy a holland másodedző marad a nyáron? Ha nem, nem lehetne Pisont Supka Attila segítője? Az nem rossz Supka Attilának, hogy mindenki az ő helyére pályázik a szakmai stábból? :)

Miovecz Zoltán kérdése: A költözés (ha lesz) kapcsán mi a legfrissebb info? Első meccsek még Kispesten ősszel?

Meksz Gyula kérdése: Tisztelt Hemingway úr! Legutóbbi vlogjában jelentősebb keret-alakulásról beszélt a nyáron. Amennyiben a jelen keret gerincét adó kulcsember távozik, a pótlásról már gondolkodnak előre? A vezetőedző posztja mennyire biztos? Supka Attila eddig mindkét kispesti korszakában lassabb belerázódás után produkált egész szépet a csapattal...

Tyson Fury kérdése: Üdvöt mindekinek! Mi a véleménye Hegedűs Márkról és Erdélyi-ről? A jelenleg nb2-ben kölcsönben játszó játékosaink közül kinek lehet esélye bekerülni az nb1-es csapatunkba? Nem gondolja, hogy Tömösvári inkább egy szemfüles csatár és nem középpályás?

Zsolt Szénási kérdése: Tisztelt Hemingway úr! szeretném megtudni mikor lesz nekünk is egy szép új stadion??

Kerkápoly Zoltán kérdése: Tisztelt Hemingway úr! Hosszú idő óta a legjobb játékosunk Davide Lanzafame, kérem szerintem a többi szurkoló nevében is hogy mindenképpen tartsa meg. Illetve lenne e esély a véleményét kérni akár hasonló olasz játékosok leigazolására?

fan kérdése: Mi a véleménye a KLTE-ről. Volt már a Futball Házban, ha igen mi a véleménye róla?

Tibor Petho kérdése: Tavaly irtam Honved-nak. Van egy par srac itt az USA-ba del Amerikai szarmazasuak mind europaba akar menni focizni. Olcsok es fiatalok nagyon ugyesek . Van kapcsolatom . Legyenek kedvesek felvenni velem a kapcsolatot es lehet rola szo hogy eselyt adnanak nekik. Nem is kaptam valaszt erre az e-mailomra. Koszonom. Hajra Honved .

L.L. Junior kérdése: Hemingway Úr, mi történt az u19-es csapatunkkal? Nem mérges, hogy már egy megnyert bajnokságot buktunk el? Én az vagyok és nem értem!

Polgár Ferenc kérdése: Nem kívánja-e bővíteni a stábot, videóelemzés terén, az Up csapatainknál?

Kaliczka Laszlo kérdése: Tisztelt elnök úr! Mit lehet tudni a női csapattal kapcsolatban?

Vjacseszlav Jeremejev kérdése: Üdvözlöm! A változó MLSz szabályozás kapcsán mi lesz a várható stratégia? Viszalépünk a 2008-2013 közti időszakba, olcsóbb légiósokkal felállva és a magyar eső és másodosztályba értékesített MFA-sok játékpercei utáni bevételre alapozunk, vagy maradna az elmúlt 2-3 év végre értelmezhető, masszív fiatal beépítő és kevés de minőségi igazolást hozó iránya? A Kosút-Kukoc vonal kissé ijesztő irányt mutat ezen a tavaszon.

Májjerrr kérdése: Jó napot kívánok! Mit gondol a szélső játékosainkról? Én úgy látom (és nem akarok nevet mondani), hogy van egy játékosunk, aki évek óta nem tud fejlődni szélsőként. Pedig nagy tehetségként indult. Az az én kérdésem, hogy ezek a fiatal játékosok tisztában vannak azzal, hogy csak úgy lehet fejlődni, ha valaki sok külön edzést is csinál? A világ legjobb szélsői például mind gyakorolják a cseleket, beadásokat. King is így javult az utóbbi években.

Szabó Andor kérdése: A Puskás Suzuki Kupában kissé irányított sorsoláson a Genket, a Real Madridot és a Sportingot kaptuk a csoportba. Mit jósol a mai Real elleni mérkőzésre, illetve hányadik helyen fog végezni ön szerint az U17-es csapatunk?

LLL kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! Én nagyon örülök, hogy Supka Attila a csapat edzője. A fanyalgóknak üzenem, hogy érdemes megnézni a Sopron csapatát. Tavaly nyáron eljött onnan, erre a Sopron tök utolsó lett. Remélem, Attila is kap minőségi játékosokat, hogy két-három éven belül bajnokcsapatot építhessen. Tisztelettel: L. L.

Polgár Ferenc kérdése: Ha mindig csak a haverok, menedzserek, és a tulajdonosok döntenek a csapatokról, szakmailag, és anyagilag, lehet-e előrelépés ön szerint a Magyar fociban, gazdaságilag, vagy szakmailag egyaránt.

Topa Zoltán kérdése: Tisztelt Hemingway úr! Biztos már válaszolt korábban ,de én most tudtam bekapcsolódni. Mi lesz a keret jövője? Mert sok embernek lejár a szerződése. S aki érkezett télen, nagyon-nagyon gyenge. Kukoc, Kosút...gyengék. Valami jövőkép? Új játékosok? Irányító középpályás? Lesznek?

bonat10 kérdése: Tiszteletem! Ivan Lovriccsal mi a helyzet? Miért csak az NB III-ban játszik?

Norbert Irimescu kérdése: Kedves Hamingway Úr. Honvèdnak mindeg is helye van a szivembe. Kint Skóciàban tanulok edzönek jelenleg az Aberdeen egyetemi csapatot ezem. Milyen tancsot adna a jövöre tekintve ha otthon akarok majd elhelyezkedni valamikor?

58910402 kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! Olyan tehetségeket, mint korábban Abraham, Danilo, Benjamin, Diego, vagy Ikenne-King voltak, akik 19-20 évesen jöttek ide, miért nem próbálunk hozni megint? Brazil, vagy afrikai, esetleg olasz, spanyol tehetségeket.

Zarzitzki-Maksó Gyula kérdése: Két nehéz meccs jön! Ferencváros Videoton Hány pontot vár? Továbbá lát e esélyt az Európai szereplésünkre?

Németh Laci kérdése: Szintén csaktaccs.hu: Fontos lenne, hogy például elolvassa azt a szakdolgozatot ami a szurkolói szlengekkel foglalkozik, az segítene megérteni mit miért mondunk és az mit jelent!! Mikor jön át hozzánk a kanyarba?!

Peti kérdése: Ki az aki biztosan távozik majd a felnőtt csapat keretéből? Zsótér visszatérésére van lehetőség? Supka Attila marad?

Németh Laci kérdése: Kedves Hemingway úr, olvassa-e a www.csak.taccs.hu oldalt? A nagyon jó szurkolók mellett nekünk van a legminőségibb és szakmaibb blogunk.

Tamás kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! Ki az Ön kedvenc fiatal játékosa a csapatban ? ( gondolok itt a 25 év alattiakra)

Csilla kérdése: Hemingway úr,nem bánta meg,hogy nem tett meg mindent,hogy egyben tartsa a bajnokcsapatot ? Ha marad Hidi,Zsótér és főképp Rossi akkor talán a BL továbbjutás is meglett volna.

András kérdése: Tisztelt Tulajdonos Úr! Ki az Ön 3 kedvenc játékosa a mostani csapatból és miért?

István Kozma kérdése: Tisztelt Elnok úr! Pisont Pista lehet egyszer a felnott csapat edzoje? Eppelert most kaphatunk penzt igy ot ertekesiteni kivanja?

Artúr kérdése: Kedves Hemingway Úr! Mi a véleménye Gazdag Dániel idei teljesítményéről? 2 éves szerződése van még, tervezik az eladását?

Szabó Anita kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! Most, hogy Kabangu nem írta alá a távozását, és marad. Kap esetleg több szerepet? Mert már az Nb3-ban sem játszik. Köszönöm szépen a válaszát.

Tibor Kristaly kérdése: Tisztelt Hemingway úr! Gondolkodik edző cseren?

Mészáros kérdése: Tisztelt Elnök Úr!Csányi Úr 2018 május 2án sajtótájékoztatót tartott ahol többek között a női futballban elért eredményeket méltatta.Kiemelte Dr. Török Gábort és csapatát,akik a koncepciót kidolgozták és kijelentette ezen az úton fognak tovább haladni a jövőben is.Valamint javasolta, hogy az mlsz által Június 6-án megrendezésre kerülő magyar női labdarúgás napja elnevezésű rendezvényre invitáljuk meg a klubok vezetőit,tulajdonosait.Részt vesz majd a rendezvényen?

János 50 kérdése: Új csapatot kell építeni idézem Önt ! Kérdésem, hogy már vannak kiszemelt játékosok , vagy tárgyalás alatt levő ! Külföldi vagy magyar játékos ? Köszönöm válaszát !

Zoli kérdése: T.Tulajdonos Úr! Mikorra lesz kész az utánpótlás centrum? Lesz lehetőség arra, hogy a szurkolók is megtekintsék, bejárják az utánpótlás centrumot, hasonlóan úgy, amikor a Bozsik-stadiont is bejárhattuk? Mikor kezdik a stadion bontását, építését? A 2018/19-es szezon hazai meccseit, már az MTK pályán játszuk? Lesz búcsú meccse a Bozsik-stadionnak? Bobál, King marad? Köszönettel: Zoltán

Ernest Hemingway kérdése: Tisztelt "rokon"! Mekkora esély van arra, hogy Lanzafamét megtartsuk a nyár után is? Van az a pénz, amennyiért eladná akár egy másik NB I-es csapatnak? Az erősítések oldalán lehet lehetőség egy-két hozzá hasonló kaliberű játékos megszerzésére, vagy nem tudunk annyira a zsebünkbe nyúlni? Köszönöm a válaszát, Ernest.

Sándor kérdése: Óriási hiba volt Koszta elengedése és hiába hivatkozik a hollandra, Ön is nagyot hibázott! Csakúgy, mint amikor nem igazoltunk normális védőket és szakmányban kapjuk az óvodás gólokat! Ön mit gondol erről?

Csínom Pál kérdése: T. Hemingway Úr! Ha van egy szép háza, szereti, csinosítgatja, ragaszkodnak a családtagjai is, de picit drágul a fenntartása, akkor eladja, hogy rövidtávon spóroljon? 99%-ban kiderül, rossz döntés volt. Félévente rájön: ez se jó, az se jó, aztán mire sorozatos költözések után talál újra megfelelőt, végül sokkal drágább, mint amennyibe került volna, ami bevált. Megéri? A játékos- és edzőpolitikájára célzok. Remélem tanult a hibáiból! Ehhez sok sikert kívánok! Palkó

Alex kérdése: T.Hemingway Úr! A tavalyi bajnoki címmel Ön már örökre beírta magát a Kispest futball történelmébe. Hálás köszönet érte! Az idei év már egy borzalom a tavalyihoz képest, gondolok a rengeteg hazai vereségre, a megalázó, bántó, gyerekes hibákból kapott gólokra.Nem gondolja, hogy át kellene adnia a helyét másnak, aki komolyabb anyagi háttérrel rendelkezik?

Öcsi kérdése: Tisztelt Hemingway úr! Nem bánta meg, hogy nem tudott végül megegyezni Marco Rossival? Dunaszerdahelyen is sikeresen dolgozik az olasz szakember. Ön szerint vele sem lett volna esélyünk a bajnok cím megismétlésére?

Red-Black fan kérdése: Mr. Hemingway tényleg igaz,hogy eladta a klubot?

Amanda kérdése: Tisztelt Elnök Úr! Két kérdésem lenne. 1.Tervezi e, hogy a női szakág feltételeit javítsa amennyiben elkészül az új edzőkomplexum?2.Mi a női szakág szakmai és képzési koncepciója, kik és hogyan alkotják ezt meg és ki ellenőrzi ennek a koncepciónak a megvalósulását?

Gallipoli kérdése: Tisztelt Klubelnök Úr! Bocsásson meg az őszinte kérdésért! Mit gondol arról, hogy már harmadszorra egymás után fog feljutni falusi csapat az nb1-be? (Gyirmót, Balmazújváros, most Kisvárda.) Önök miért nem adnak őszintébb visszajelzéseket a kormányzat felé, hogy ez torzá teszi a focinkat. Közben nagyvárosi csapatok, pl. Sopron, Szeged sínylődnek a második-, harmadik osztályban. Nem próbált meg beszélni személyesen Orbán Viktor Úrral hogy a Honvéd is érdemelne támogatót?

mortal kérdése: Kedves Hemingway úr! Milyen posztokon akarja megerősíteni csapatunk keretét? A védelem gyengének tűnik így. Ha EL-be jut a csapat, komolyabb erősítés várható?

1909 forevá kérdése: Én elégedett vagyok Supka Attila munkájával. Az én problémám, hogy Nagy Gergő miért nem válogatott még? Egyértelműen lehetett látni a Videoton és az Újpest ellen is, hogy felülmúlja a riválisok középpályásait. Pátkai ugyan több gólt lő, de Nagy összjátékban, szerelésekben egyszerűen sokkal jobb. Szerintem Gazdag is ilyen jó lesz 1-2 éven belül. A klub miért nem ajánlja be a legjobbjait a válogatotthoz?

Hegedős Soma kérdése: Tisztelt George F. Hemingway! Az én kérdésem az, hogy utólag már nem ismeri el, hogy jobb lett volna áldozni Ikenne-Kingért és Bobál Dávidért? A téli igazolásokból látni, hogy igazán minőségi játékost nagyon nehéz találni ingyen. Mindkettő még fiatal játékos, évekig lehettek volna alapjai a csapatnak. King szerintem az egyik legjobb játékos az egész bajnokságban. Sok sikert a munkájához!

BajnokCsapat kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! Első kérdésem arra vonatkozik, hogy vannak e már esetleges távozók az alapcsapatból akikre az ősztől nem számíthatunk? Szerintem a védelmet mindenképpen helyre kéne tenni ( a kapott gólok sajnos magukért beszélnek) illetve egy szervező középpályás is hiányzik. A második kérdésem arra vonatkozna, hogy jövő ősszel az Mtk pályán kerülnek megrendezésre a hazai bajnoki mérkőzések? Válaszát köszönöm, További szép napot!

Marton Gabor kérdése: Hemingway Úr, miért akarja annyira eladni a klubot? Ezt olvasni mostanában mindenhol. Donald Trump is 70 éves kora után került a csúcsra :) És mások is. Az Ön pályafutása összekötődött a Kispesttel. Mit akar csinálni ezután? Pecázni? Ugyan... Fel kellene vinnie a klubot ismét a csúcsra, bejutni egy nemzetköi kupa csoportkörébe. És kinevelni egy-két valódi magyar sztárjátékost.

Mondokgy kérdése: Tisztelt Hemingway úr! Gondolkozott-e már futsal szakosztály indításáról?

Horváth László kérdése: Tisztelt George F. Hemingway! Nekem a kérdésem az, hogy ha már Puskás Öcsit - legalábbis jogilag - elveszítettük, akkor a többi legendánk jogainak megszerzésére tett-e lépéseket a klub? Elsősorban Bozsik és Tichy Lajos személyére gondolok. Tichy iránt a világbajnokságok statisztikái miatt még ma is sok külföldi futballrajongó érdeklődik. Tisztelettel: László

Laci01 kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! Valakik azt pletykálták, hogy már eladta a klubot és még ebben az évben távozik a klubtól. Remélem, ez csak vicc! Ön pontosan tudja, hogy Ön nélkül a klub veszélybe kerül. Az összes többi magyar tulajdonos felelőtlen, minket pedig a kormány sem támogat. Be motivated, never give up! Még nem fejezte be a munkát, még egy nagy húzás kell! Laci

Robert kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! A következő játékosok közül mennyien fognak távozni nyáron? (Gróf, King, Gazdag, Lanzafame, Eppel, Danilo, Nagy G., Banó) Van esély, hogy Vadócz, Vécsey vagy Zsótér visszatér hozzánk, akár kölcsönbe is? Kérem igazoljunk 4-5 játékost a hátvédsorba, mert összesen 1 megbízható játékosunk volt hátul (King), és ő is el fog menni… Köszönöm szépen előre is a válaszát. Üdvözlettel: Róbert

honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!