online chat george f. hemingwayjel

Élő közvetítésünket megtalálja a Facebook oldalunkon, IDE kattintva!

Látogatóink egy órán keresztül tehetik fel kérdéseiket honlapunkon, klubunk tulajdonosának. Kérjük a kérdéseket minél tömörebben, lényegre törőbben fogalmazzák meg ezzel elősegítve, hogy minél több látogató kaphasson választ.
Előzetes regisztráció nem szükséges a kérdésfeltevéshez.
Az oldalon a kérdések automatikusan frissülnek, kérünk mindenkit a teljes oldalt ne frissítsétek sem a böngészővel, sem az F5 gombbal!

A chat indulása: 2019-01-28 13:00 - A chat lezárása: 2019-01-28 14:00

Neved: Üzeneted:

Barát kérdése: lehetséges, hogy a Honvéd felkészülési mérkőzést játsszon Baráth Botond amerikai csapatával?

Sch777 kérdése: Tisztelt Hemingway Úr ! Van arra lehetőség, hogy Vadócz Krisztiánt a klubhoz kössük?Köszönettel

László kérdése: Melyik Honvéddal kapcsolatos döntését tartja a legjobbnak?

P.I.M.P. kérdése: Kérdezném, hogy még mindig Vincze Gábort tartja-e Magyarország legjobb védekező középpályásának?

Kispest kérdése: Ha lehetne három kívánsága, akkor mi lenne az?

Dávid kérdése: Mit tart a jelenlegi Honvéd legnagyobb erősségének?

Krémer Károlyoné kérdése: Tisztel Elnökúr! Mikor kezdik el bontani a Bozsik Stadiont?

Péter kérdése: Tisztelt tulajdonos úr. nem gondolja ,hogy nagyon sok a idegenlégiós a csapatban.Támadó sorunk nagyon gyenge nem kellene valami igazolás "!.De nem légiós.

szili kérdése: Az utánótlás mérkőzésekre továbbra is szabad bejárás lesz a nézők számára?

Tomi 1970 kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! Komolyan mondja hogy a világon senki nem akarja szponzorálni a Kispestet? Szijjártó Péter Honvéd szurkoló hetente tárgyal Arab hercegekkel.Ne nézzen hülyének minket! Tomi 1970

Kérmer Károlyné kérdése: Tisztelt Hemi. úr! Várható még igazolás? Köszönöm a válaszát. Csak a Kispest! Üdv, Krémerné

Gerzson kérdése: Jó napot, az új stadionban még drágábbak lesznek a jegyárak, mint ami a Bozsikban volt?

obviusz kapitány kérdése: A kispesti ShopMarkkal tárgyaltak már szponzorációról?

Ruzsa István kérdése: Tisztelt Hemingway Úr. Mikor és hogyan van lehetőségem időpontot kérjek Önhöz? Köszönettel: Ruzsa István fotóriporter / Kispesti Önkormányzat

Dávid Samu kérdése: HA jönne egy ajánlat grófért a haladástol, elfogadná? HAJRÁ hali & kispest

Bence kérdése: Üdvözlöm, mit lehet tudni Supka mester szerződéséről? Jó lenne hosszabbítani vele, Rossi után a 2. legjobb edzőnk, ezt már többször bizonyította.

Géza kérdése: Üdv, Arról szeretnék érdeklődni, hogy várhatóan Afrikából és Dél-Amerikából jönnek fiatal tehetségek? Régen sok játékost hoztunk, most is lehetett olvasni, hogy a 2. csapatba igazoltunk, de az 1. csapatban nincs ezeknek a játékosoknak jele.

Ádám kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! Először is gratulálok az új akadémiához, minden tiszteletem! Májer Miluról érdeklődnék, az őszi szezonban is az NBI be vártuk. Mi lesz vele?Kivételes támadó játéka van, a góljaira az NBI ben is nagy szükség lenne!

Pitypang kérdése: Tisztelt Tulajdonos Úr! A téli átigazolási szezonban szerződtetett két játékos esetében azt lehetett hallani/olvasni, hogy mindkét esetben fél év + x év a szerződés időtartama, miközben az is elhangzott, hogy egyiküket már nyáron is szerettük volna szerződtetni. Kérdésem arra vonatkozik, hogy milyen koncepció van a szerződtetések mögött? Mi lesz/lehet fel ev múlva: ad1. Nem tetszik neki a közeg és lelép? ad 2. Nem tudjuk, hogy beválik-e, ezert kipróbáljuk félévre? A megfigyelők és az edzői stáb közel egy év figyelés után sem tudja eldönteni, hogy beválthatnak-e vagy egyszerűen nem bízunk a szakmai felelősökben?

Vitéz kérdése: Kedves Tulajdonos Úr! Szerintem nagyon jól tette, hogy nem vette vissza Bobál Dávidot a csapatba, hiszen elég érdekes nyilatkozatot tett Önről illetve a klubbról is! Az ilyen játékos nem méltó szeretett klubbunkhoz!

Vaszil Krisztián kérdése: Hemingway ur. Zwack Sanyi jo baratom lehet tudnek vele beszelni hogy a hazai merkozesek kozben a bufeben lehessen sima uncium keserut es unicum szilvat fogyasztani. Tervezi az ugy tamogatasat?! Koszonettel!

András kérdése: Tisztelt Tulajdonos Úr! Mi a véleménye a középpályánkról? Meg van elégedve a középpályásokkal?

kérdése: Kedves Tulajdonos Úr! Gazdag Dániel a legértékesebb játékosunk, személy szerint a kedvenc játékosom a csapatból, jövő nyáron lejár a szerződése, tervezi vele a hosszabbítást vagy ő is távozni fog a klubbtól?

Deco09 kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! Az előttem "szólók" ugyan már érintették a témát, úgyhogy árnyalnám a feltett kérdéseket. Az utóbbi 1-2 évben kevesebb kiemelkedő képességű, a felnőtt futballba integrálható játékos került a nagycsapathoz, vagy mivel magyarázza, hogy arányaiban több külföldi igazolásra volt szükség? Mezszponzoráció kérdésben történt előrelépés, vagy csak az edzőtáborra találtunk támogató partnert? Az elmúlt hónapokban felmerült tulajdonosváltásnak van bármi valóság alapja? Őszinte válaszát tisztelettel előre is megköszönöm, sok sikert, jó egészséget kívánok! Tisztelettel: Deco

NoCSAK! kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! Ha bárkit igazolhatna az NBI-es játékosok közül, ki lenne az?

BHFC kérdése: Tisztelt Hemingway úr! Mi a véleménye Hidi Patrik Kazahsztánba szerződéséről? Lát esélyt arra hogy ő, vagy más korábbi bajnokaink majd hosszabb távra visszatérjenek Kispestre? Valamint lehetséges-e, hogy az idősebb játékosok (pl. Kamber, Lovric) a klub berkein belül maradjanak visszavonulásuk után?

Magyarné Kovács Éva kérdése: Tisztelt Tulajdonos úr! A távozó játékosok névre szóló felszerelése miért a kukába végzi,miért nem lehet azt a szurkolók között kiosztani?

Gróf Benjámin kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! A nyáron amikor Lanzafame és Eppel elment azt mondta, hogy költségvetési lyukat tömött be az értük kapott pénzzel. Ellenben pár héttel később már arról beszélt a Nemzeti Sportban hogy plusszal zárt a csapat. Akkor hogy is van ez? Másrészt miért akar mindig ingyen kikukázott játékosokkal erősíteni?

Miklós Bősz kérdése: Meghirdették a székek értékesitését. Vidékiekiek, akik 240 km-re laknak,hogy juthatnak hozzá??

Szabolcs Bárdos kérdése: Kosztát igazoljuk vissza! Van rá lehetőség?

István Kozma kérdése: Tisztelt Hemingway ur!! Holender,Gróf --al mi a helyzet? megvan a helyetessük a jövőre nézve? magyar vonal tényleg ennyire drága ,hogy lehetlen megszerezni?

Péter kérdése: Hemingway úr, elképzelhető, hogy az NB III-as csapat az új utánpótlásközpontban játssza a bajnoki mérkőzéseit?

László Kurusa kérdése: Lessz e még új igazolás ?

Marosi Gergely kérdése: Mit szól ahhoz, hogy az u19-es csapatunk a hétvégén 7-2-re vert egy nbIII-as csapatot. Az nbIII-as csapat csak most kezdte el a felkészülést, ez igaz, de ez akkor is nagy különbség. Mit gondol, ez azt jelenti, hogy a mostani u19-es játékosok jobbak, mint az nbIII-as tartalékcsapat játékosai? Másik kérdésem, hogy Berla Attila miért csak 10 percet kapott az edzőtáborban?

Sipos József kérdése: Mit vár a Fradi ellen Kamber és Barát nélkül ?

Péter kérdése: Gondolkodnak -e jegyár akciókban a hazai mérkőzésekre? Milyen átlagnézőszámmal lenne elégedett?

Papapók13 kérdése: Tisztelt Elnök úr! A legutóbbi chat alkalmával is kérték a szurkolók hogy az edzőmeccseket élő videó stream-en lehessen követni. A technika nyílván rendelkezésre áll így 2020 küszöbén, miért nem lehetett ezt mégse megvalósítani?

Feri XIX kérdése: Klubunk 110. évfordulóját ünnepli, lesznek erre a jeles évfordulóra tervezett ajándéktárgyak, illetve megjelenik-e a mezen illetve a címeren a jubileumi év?

Nemet mernök kérdése: Hany berletese van a csapatnak?

Damien kérdése: Tiszteletem! Mikor fogunk látni nagy nyugati bajnokságban meghatározó csapatban (Chelsea, Barca, stb.) játékost? Ki tudunk Ön szerint nevelni ilyen kaliberő futballistát valamikor? Puskásék óta nem sikerült ez. Még Détári sem jutott el igazán elit klubhoz.

Nemet mernök kérdése: Nem lett volna arra lehetöseg, hogy az akademia center- edzöpalyajat ugy alakitsak ki, hogy mobil lelatoval akar nb1-es meccseket is lehessen jatszani? Aranyaiban nem lett volna megtakaritas ha sajatunkban jatszunk es nem kell idegen klubnal berelnünk? A uj stadion lelato alatti területei, hogyan lesznek hasznositva? Vannak tervek arrol, hogy esetleg boltokat (nem csak a szurkoloi boltra gondolok) alakitsanak ki es kiadjak azokat? Erre europaban rengeteg jo pelda van. Gondoltak mar arra, hogy a stadion energiaszüksegletet reszben vagy teljesen megujulo energiaforrasokkal fedezzek (legfökeppen a stadion tetejre szerelhetö napelemekre gondolok, amely segithetne a palya vilagatasat, vagy egyszerü napkollektorra ami a palya füteseben es a melegvizellatasaban segithetne) epitsünk a jövönek es ne a jelennek! Tegyünk valamit a környezetert, legyünk peldamutatok! Nem beszelve az olcsobb stadion fenntartasrol)

Zsolt kérdése: Nagyon jó ötletnek tartom a székek eladását, milyen egyéb ereklyéket lehet majd kapni a Bozsik stadionból?

Szajlai Laci kérdése: Tisztelt Klubelnök Úr! Az új grúz fiatalember az előző csapatánál inkább a Lanzafame-féle 10-es pozícióban játszott, szabadon. Nem tartja hibának, hogy most a középpályára tették vissza? Az edzőmeccseken elég szűrkének tűnt. A másik új igazolásunk, arab-belga fiatalember ügyes mozgásúnak tűnik, őt miért csak fél plusz két évre igazoltuk le? Ez azt jelenti, ha jól teljesít, szabadon távozhat nyáron, vagy van opciónk? miért nem alkalmazzuk a szerződésekben gyakrabban az egyoldalú opciós klauzulát? üdv. Laci

Nemet mernök kérdése: Mit szol az uj TAO rendelethez? Pozitivan, vagy negativan fog erinteni minket?

H.B. kérdése: Mi a véleménye a két új igazolásról, mik az erényeik? Ön szerint kezdőcsapatban lesznek a Fradi ellen?

Tóth Péter kérdése: Csapatunk még nem nyert a Groupama Arénában, milyen esélyt lát arra, hogy ez a sorozat megszakad majd szombaton? Illetve milyen eredményt vár a Fradi ellen?

Nagy Csaba kérdése: Hemingway Úr, melyik Kispeti csapat volt eddig a kedvence? A bajnok, vagy a kuoagyőztes, vagy esetleg egyy másik?

Tamás kérdése: Supka Attila említette, hogy még egy védő érkezhet a csapathoz. Milyen lehetőségünk van ennek megvalósítására?

SK kérdése: Lesz-e lehetőség az edzések után esténként pályabérlésre az új utánpótláscentrumban? Szerintem nekünk szurkolóknak ez egy remek lehetőség lenne, hogy egy kicsit támogassuk a kedvenc csapatunkat!

Traubi25 kérdése: Jó napot! Mikor lesz kész az Új Bozsik Stadion? Milyen szolgáltatásokat terveznek benne? Lesz gyerekmegőrző, kocsma, műzeum?

Beni kérdése: Mi a helyzet a próbajátékon lévő Temesvárival?

Kriszti kérdése: Milyen helyezéssel lenne elégedett szezon végén?

Borbála kérdése: Tisztel Hemingway Úr! Ön szerint melyik, jelenleg az első csapattal készülő fiatal saját nevelésű játékos ragad meg majd a kezdőcsapatban? Köszönöm válaszát!

Chicano kérdése: Jó napot! Nagyon rossz érzés, hogy minden jó játékosunk mindig elmegy. Nem lehet valamilyen stratégiát megalkotni arra, hogy megtartsuk az értékeinket? Jó lenne pár olyan stabil, jól teljesítő játékos, akik miatt sokáig érdemes lenne meccsre járni. Most sajnos éppenhogy megszeretünk valakit már el is igazol.

Plókaibomba kérdése: "Ön hogy látja? A fiatalok kissé későn kapnak lehetőséget, pedig a bajnoki cím szezonjában láthattuk, hogy ha állandóan játszanak, év végére ugrásszerűen javul a teljesítményük. Az olyan játékosoknak, mint Soltész, vagy Temesvári, már lassan az nb1ben kéne játszaniuk és higgyje el, tudnának is. Nem gondolja, hogy Marco Rossi korábbi és Supka Attila mostani bizalmatlansága a fiatalok felé nem illik össze a klub koncepciójával? Lesz ebben koncepcióváltás? Pisont István kit tart legnagyobb tehetségnek a fiatalok között?"

YusufMuriAdewunmi kérdése: "Nekem ezt a kérdést tegyétek fel: Bobált hogy lehetett nem visszahozni? Ő benne nagyon sok van még, kapitális hibának tartom. Szerintem hiba arról kommunikálni, hogy nincs klubhűség. Főleg, egy fiatalokat nevelő csapatnál. Ez olyan, mint arról beszélni, hogy nincs házastársi hűség. Igen, 10-ből 9-nél talán tényleg nincs, de mindig lesz ott egy valaki, akinél igen."

Gabesz 11 kérdése: Üdvözletem Hemingway Úr, egy tippet szeretnék kérni! Mi lesz a Fradi elleni rangadó végeredménye?

Győztes kérdése: Üdvözletem, Hemingway úr! Ki csapatunk himnuszának az előadója?

Horváth László kérdése: Üdvözlöm! Először is gratulálok a klubnak a tavalyi évhez, összességében egy sikeres esztendő volt, csak a Niedercorn elleni kiesés rontott az összképen. Kérdésem, hogy N'Gogot valóban úgy tudtuk leigazolni, hogy emailt küldtek minden nb1-es csapatnak? Ngog azt nyilatkozta két hete, hogy csak év végéig van szerződése a klubbal. Ez igaz? Temesvárit és a többi fiatalt miért nem tartjuk meg inkább 2-3 évig, mint ahogy a Borussia Dortmund csinálja? 2-3-4 év múlva egy ütőképes csapatunk lehetne és a sikerek után még többért értékesíthetnénk őket. Utolsó kérdés: Ha Gróf távozik, kölcsönbe nem tudnánk hazahozni egy évre Gyollai Dánielt, amíg Berla beérik? üdvözlettel: H. L.

Czibulyás Dániel kérdése: Megnéztem jómagam is most tüzetesen az akadémia új épületét, és sajnos egy komoly problémára lettem figyelmes: A képeken is jól látható, hogy villamos távvezetékek "szelik át" a területet, egész közel az akadémia főépületéhez. Nos idéznék a MÁV Pályavasút által használt - jelenleg is hatályos - F.1. Jelzési Utasításból: " 9.11. Villamos távvezeték biztonsági övezetre figyelmeztető jel. ... A figyelmeztető jelet, a vasúti pályát keresztező nagyfeszültségű villamos távvezeték szélső vezetékétől jobbra és balra - vízszintes - irányban 750 kV feszültség esetén 40 méter, 400 kV feszültség esetén 28 méter távolságban kell minkét iránynak megfelelően elhelyezni. A figyelmeztető jelek közötti területen naponta legfeljebb 3 órát szabad tartózkodni egészségkárosodás veszélye nélkül." Nos, könnyen belátható, hogy a nagyfeszültségű távvezetékek jóval 40 méteren belül érintik az Akadémia területét, ami számomra kifejezetten aggályos, hiszen ha kint is vannak a 40 méteren belül, egészen biztos, hogy egész nap ilyen közel tartózkodni komoly kockázat egészségügyileg

Lassie19 kérdése: Jópofa ötletnek tűnt a fekészülési meccseken a szponzorok rotálása.Így a kisebb pénzű szponzorok is tudtak felületet vásárolni akár 1-1 meccsre.Tervezik hogy az NB1 tavaszi fordulójaiban is feltűnjön 1-1 mezszponzor akár egy mérkőzés erejéig a mezeken ? Feltűnő jelenség lenne, tele lenne vele a sajtó !

Lennox Lewis kérdése: "Tisztelt Hemingway Úr!" mi az elmúlt fél év tapasztalata az újonnan érkező nigériai és barbadosi tehetségekről? Jól érzik magukat az akadémián? A barbadosi fiatalember nem kaphat profi szerződést, de nem lehetne a megyei I. osztály valamelyik felnőtt csapatában szerepeltetni, mint amatőr státuszú játékos? Sok lesz neki a kihagyás, ha nem játszik egy évig. Őt le tudjuk kötni egy előszerződéssel, vagy kaptunk szóbeli ígéretet, hogy ha elég tehetséges, maradni fog nálunk és nem lép le? Májer Milán az utolsó két meccsen bizonyított, miért nem kap lehetőséget akkor az nb1ben tavasszal?"

Lassie19 kérdése: BUÉK Mr.Hemingway ! Jól sikerült a télen a keret kitakarítása. És az új érkezők is jónak tűnnek. - Milyen teljesítményt vár el Mezghranitól illetve BegliarsVilitől ? - Bobál Dávid anyagi vita miatt nem csatlakozott hozzánk ? Vagy valami emberi dolog miatt ? - Van már képben leigazolandó kapus ha Gróf Dávid elmegy ? Jó egészséget és dobogót kivánok !

vörös a vérem kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! Tervezik-e, hogy a székek mellett a korzó korlátjából és a gyepszőnyegből is kapható legyen egy-egy darabka Bozsik-történelem? (engem ezek jobban érdekelnének) További sok sikert, legyünk szombaton is győztesek!

Jean-Claude Mbemba kérdése: Üdvözlöm! Jómagam már évtizedek óta Magyarországon élő kongói fiatalember vagyok, futballoztam is, és a Honvéddal is szimpatizálok, bár a szívem a Vasasé. Megszoktam a hideget, de meglep az idei korai kezdés. Nem tart tőle, hogy elmarad 1-2 forduló a várható februári havazások miatt? Válaszát előre is köszönöm, üdv, Claude

Gracsov Viktor kérdése: Tiszteletem! Az új grúz igazolás hogy került képbe nálunk? Említette, hogy már egy ideje figyelte a szakmai stáb - ez kiket takar? Hajrá tavaszra! Üdv: Viktor Apó

Szabó István kérdése: Üdvözletem! Érdeklődnék, hogy a régi klubházzal szemben húzódó graffiti falat szándékoznak-e megtartani és az új stadionnál vagy az utánpótlás központnál felállítani?

zala zoli kérdése: Tisztelt Hemingway úr! Szeretném megkérdezni,hogy a törökországi edzőmeccseken látott mezszponzorok maradnak a csapatnál vagy csak alkalmi eset volt távol a hazától?Mi értelme ott reklámozniuk ahol senki nem látja őket?Rengetek hipermarket van Magyarországon.Miért nem tudunk megállapodni végre eggyel?Mohl Dávid megszerzésén gondolkodik a stáb esetleg?Sok sikert idén is!!

Fráter kérdése: 1. Nagyszerű ötlet, hogy Puskás Ferenc klubjaként azonosítjuk magunkat. Javaslom, hogy menjünk tovább ezen az úton, és kérjük a család hozzájárulását ahhoz, hogy a Honvéd örökös és tiszteletbeli elnöke lehessen Öcsi bácsi. Ez szerepelhetne minden megjelenésünk alkalmával éppúgy, mint a hivatalos dokumentumokon "állandó jelzőként". Amikor Réka unokája a Kispesti Futballházban járt, látszott rajta, hogy inkább ide húz, mint a névrablókhoz. 2. Javaslom, hogy az idegenbeli meccsekre a József Attila utcai ajándékboltban is lehessen jegyet venni, ne csak a Hidegkuti stadionban. P.S: Nyerjünk már végre az új Üllői úti pályán!

Oleg Korol kérdése: Tisztelt Tulaj Úr! Ki lesz (ha lesz) ön szerint a következő, a klubban relatíve sikeres karriert befutó saját nevelésünk? Ha nem akar nevet mondani, legalább egy kört, akikben lát potenciált!

Puglits Gábor kérdése: Üdvözletem, Hemyngway úr! Több fórumon is számtalanszor elhangzik, hogy fontos a fiatalok beépítése, erre a kezdőcsapat környékén (ha haloványan is, de) kopogtató Májer és Kovács Nikolasz kölcsönbe mennek, Banó a fiatalszabály porba hullásával visszatért cserének a kezdőből. A 2017-es csoda egyik titka az volt, hogy Nagy, Gazdi, Boti, Hidi jó 4-5 éven át edződött a kezdőcsapatban, sok-sok rossz idény után, mire beértek. Így hogy lesz következő fiatal generáció a csapatban? Vagy visszatérünk a jó öreg kora 2010-es évek légiósdömpingjéhez?

András kérdése: Valaki rákérdez, hogy mi volt ez a szponzor kavarás az edzőtáborban, miért pont ott, miért 4 különböző stb? :) előre is köszi :)

Lászlő - Csak a Kispest ! kérdése: Üdvözlöm Hemingway Úr! A következő kérdésekre szeretnék választ kapni: 1. Mikor indulnak az új stadion bontási ls kivitelezési munkálatai? 2. Ön korábban beszélt a léjáró szerződésű játékosokról: mi a helyzet velúk illeve várható-e még a télen újabb érkező? 3. A csapatnak a tavaszi szezonban feltétlenül javulnia kell a helyzetkihasználásban.Ön hogy látja ebből a szemszögből a felkészülési mérkőzések tapasztalatait?

Kispesti kérdése: Több kulcsfontosságú játékosnak lejár a nyáron a szerződése (Danilo, Gróf, Holender). Mit lehet rőluk tudni? Mindannyian elhagyják a klubot?

Ex Pesterzsébeti Sanyi, most Jutából kérdése: Jó napot Hemingway Úr, és Honvéd Szurkolók! Érdeklődnék, hogy okostelefonos alkalmazás (App) mikor lesz a csapatnak. A szurkolók, és a szponzorok, szponzor jelöltek biztos örülnének, ha lenne Akiknek már van: Vidi, FTC, Újpest DVTK. Köszönettel: Sanyi

Péter kérdése: Tisztelt Tulajdonos! Az új utánpótlás centrumba a parkolás jelenleg nagyon nehezen megoldott. Mikor lesz ebben előrelépés? Figyelemmel kíséri az U7-U14-ig tartozó Pre-Akadémiai korosztályt? Nem kellene nagyobb hangsúlyt fektetni már a kisebb korosztály nevelésre (pl. több edző, tornák, stb.)? Terveznek zajvédőt tenni a Nagykőrösi út felől? Van pályafűtés az új DPUNC-ban? Azt használjék ilyenkor? Az ajándékboltnak nem lehetne kialakítani az utánpótlás központban helyet? Az Akadémia területén nem férne el egy uszoda? Válaszát köszönöm!

Kókler kérdése: A labdarúgó-szakosztály milyen módon kapcsolódik be a 2020as Olimpiára készülő Bp.Honvéd SE munkájába?Milyen a kapcsolat a szakosztályok között?

Gabesz kérdése: Bal hátvédnek jó lenne a Kaposvárból Hadaró.Ott van kölcsönben Tömösvári,a jó kapcsolat érdekében elengedhetnék Hadarót.

Joe Carver kérdése: Tiszteletem,Hemingway úr! Ténylegesen mennyi néző befogadására lesz képes az új Bozsik-stadion? Mert többféle számot lehet hallani.

Soma Hegedős kérdése: Tisztelt George F. Hemingway! Két kérdésem van: 1. Korábban kérdésként vetődött fel, hogy lenne-e lehetőség az nbIII-as csapat mérkőzéseit egy egyszerű streamen át közvetíteni, pl. a youtube-on? Esetleg ebben történt-e előrelépés, ha nem is az összeset, de egy párat láthatunk-e tavasszal? 2. Idén szeptemberben lesz 60 éves a Honvéd európai-kupagyőzelme (Közép-Európa-Kupa), esetleg lenne-e lehetőség a jövő évi mezt egyedileg erre az évfordulóra megterveztetni? Történt-e esetleg piackutatás arra vonatkozólag, hogy az egyedileg tervezett mezeket, pl. egy ilyen ünnepi mezt - mégha picit drágábban is - mennyien vásárolnának meg a szurkolók közül? Nem lenne kifizetődő? Válaszait köszönöm, a csapatnak és a klub dolgozóinak meg sok sikert!

Szűcs János kérdése: Tiszteletem Hemingway Úr! Képesnek tartja csapatot arra, hogy végre egy-egy bravúr győzelmet is szerezzen a csapatunk? Pl. mindjárt az első meccsen a Fradi ellen? Mert ősszel erre nem volt példa. Úgy látszik, nagyon kishitű a csapat, nincs önbizalom, rengeteg a ki nem kényszerített egyéni hiba. Ön szerint -reálisan nézve- várhatunk ezen a téren előrelépést? Mit tippel az első meccsre?

Mester Gábor kérdése: Jú napot Tulajdonos Úr! Milyen erősítésekre lehet számítani még? Várhatú újabb játékosok érkezése még?

Tomi1970 kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! Úgy látom most már vannak szponzoraink.Cél a csillagos ég? Erőt,egészséget kívánok! Tisztelettel:Tomi 1970

Laszlo1978 kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! A Ferencváros ellen 2850Ft-ba kerülnek a vendégjegyek Online vásárlás estén. Kérdésem: meg lehetne oldani, hogy hasonló gesztussal "kedveskedjünk" a Ferencváros szurkolóinak, amikor ők látogatnak legközelebb az Új Hidegkúti stadionba? Köszönettel: László

Károly kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! Mikor kezdik bontani a stadiont? Mi marad meg a jelnlegi felépítmények közül? Várhatóan mikor lesz kész? Valaki összefirkálta pirossal a stadionunk falát, az Ormos intézettel átellenben lévő (Puskás Ferenc utca felöli) fehér falat, hogy Sz*r a Kispest! (vasas szurkolók voltak) Minden nap ott járok el, rendkívül zavar! Kérem, hogy fessék le! Köszönöm! Sok sikert és jó egészséget kívánok!

Bérletes kérdése: T. Hemingway úr! Köszönet azért, hogy fenntartja a klubot. Köszönet azért is, hogy lehetőséget biztosított az új akadémia megtekintésére és egyben gratulálok, gondolom Önnek is sok feladatot adott ennek a felállítása, remekül néz ki kívül és belül is. Két javaslatom lenne. Az egyik az, hogy a Bozsik stadion mellett közvetlenül legyen egy ideiglenes vasúti megálló, amikor a mérkőzések vannak ott is fel - illetve le lehessen szállni, aki vasúton jön. A másik: mindig várom és nagy élvezettel hallgatom a keddi szóbeli bloggját. Javasolom, a végén ne úgy köszönjön el, hogy G.F.H. Hemingway voltam, ez olyan magyartalan Javasolom inkább G.F. H-t látták. Munkájához további sikereket kívánok!

Halmos Aladár kérdése: Tiszteletem Hemingway Úr! Bobál Dávidot nem próbáltuk leigazolni? Elég gyenge a védelmünk közepe (is), szinte mindig könnyű gólokat kaptunk. Kálnoki-KIs erősítés lesz a védelemben? Egyáltalán fog kapni majd elég lehetőséget? Vagy ő is olyan karriert fut be nálunk, mint Deák?

Kiss Sándor kérdése: Jó egészséget Hemingway Úr! Azt eddig is tudtuk, hogy a Felcsúttal,Vidivel és a Fradival nem vagyunk egy szinten anyagiak terén, de most azt látjuk, hogy a Kövesd, a Paks is tud igazolni jobb magyar játékosokat, míg nekünk marad a külföldi zsákbamacska, akik döntő többsége nem válik be. Ennyi mellényúlás belefér nálunk?

Pekárik Géza kérdése: Tisztelt Tulajdonos Úr! Érdeklődnék, hogy mi lett a sorsa a 18 éves, nigériai balhátvédnek? Nem láttam a meccskeretben sem! Köszönöm! Tisztelettel és üdvözlettel: Géza

Attila kérdése: Tisztelt Hemingway úr! Kedvelt csapatunkban ismét sok külföldi játékos kap lehetőséget és szerződést a korábbi évekkel (gondolok itt elsősorban a 2017. és 2018. évre) ellentétben, amikor is néhány meghatározó külföldi játékos mellett inkább a saját nevelésű játékosokra támaszkodott a klub. Ez gondolom betudható a fiatal szabály eltörlésének is. Mégis azt érzem, hogy így az akadémiai képzés értelmét veszti, hiszen így a tehetséges fiataloknak nehezebb lesz betörni a nagy csapat játékosai közé. Kérdésem, hogy nem volna-e ésszerrűbb és hosszú távon esetleg kifizetődöbb a csapatot szinte teljes összetételében a saját nevelésű labdarúgókra alapozni? Higgye el, a szurkolók türelmesek és a csapatot jobban szeretik ha a "családból" kerülnek be a játékosok! Maradok mély tisztelettel: Attila

Sándor kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! Ön korábban, többször is nyilatkozta, hogy csak minőségi játékosokat fogunk igazolni! Ezek után miként kerülhetett hozzánk Deák, Holdamp, Kossuth, Dino, Pillik, Uzoma, de még Kukoc is? Ön nagyon spórolós, nem sajnálja az értül kidobott, nem kevés pénzt?

Zoltán kérdése: Tisztelt Tulajdonos! Meg van elégedve az új Utánpótlás Centrummal? Terveznek kialakítani sátras befedést az egyik nagypálya fölé (több helyen is van már ilyen), hogy télen is zökkenőmentesen menjenek az edzések/utánpótlás tornák? A hó, fagy megnehezíti a felkészülést, sérülésveszély fokozottan fennáll. Mik a tervek ezzel, hogy most már az infrastruktúra is kimagasló lett az utánpótlásban a szakmai munka mellett? Még mindig keveset hallani a környéken (délpest) a Magyar Futball Akadémiáról. Miért nem plakátozzák, szórólapozzák, látogatják az óvodákat, iskolákat abból a célból, hogy felhívják a figyelmüket az utánpótlás képzésre? Vagy meghívni iskolás gyerekeket, egy bemutató edzésre a környék iskoláiból? Sokkal olcsóbb nevelni, a környékről a tehetséges játékosokat behozni, mint igazolni, nem? Egy komoly brand-et kellene kialakítani az MFA kapcsán, hiszen van mire büszkének lennünk! A sikereket, az új központot reklámozni kellene, akár a TV-ben, plakátokon. A szurkolók is nagyon büszkék az elért eredményekre! Gratulálunk Önnek és Herczeg Vince úrnak! Reméljük, mi is részesei lehetünk az új utánpótlás központban sorra kerülő eseményeknek. Milyen programokat szerveznek majd ide (rangos utánpótlás tornák, szurkolói találkozók, focitornák?), hiszen most ez az új otthonunk. Idén a családi napot, az új utánpótlás területén kívánja megtartani? Köszönöm válaszát!

Tamás62 kérdése: Tisztelt nagyfönök kérdezem mi lessz a hamarosan lejáro futbalistákkal pl Gazda Danival és akimek lejár nyéron a szerzödése köszönöm válaszát tisztelette Tamás62

Horváth Csaba kérdése: T. Hemingway Úr! A következő lenne a kérdéseim: 1. Várható még igazolás ill. távozó? 2. A fiatalok közül valaki kölcsönbe lesz adva? 3. A jelenleg kölcsönbe lévők közül valaki visszatér? 4. Egymeccses szponzoraink a bajnokságban is lesznek? Köszönettel Csaba

obviusz kapitány kérdése: Tisztelt Hemingway Úr! Az új stadionok fenntartása többe szokott kerülni, mint a régieké. Erre talán egyedül a Debrecen készült elég alaposan. Mik a lehetőségei a Honvédnak, hogy a stadion bevételt termeljen, vannak-e Önnek erre vonatkozó tervei, elképzelései?

zsolt kérdése: tisztelt tulajdonos úr milyen igazolás várhato még

Üvegzseb kérdése: Az lenne a kérdésem, hogy 1. az új akadémia fenntartási költségeit jelenleg a klub viseli? Ha igen, ebben várható bármiféle változás a közeljövőben, és a költésgek megosztásra kerülnek mondjuk a Budapesti Honvéddal, vagy a Honvédelmi Minisztréiummal, esetleg más - nevezzük így - bázisvállalattal? 2. mennyire sikeres a Honvéd TAO-programja? Nem az összeg az érdkes, az nyilvános, hanem, hogy milyen százalékban sikerül lehívni a megítélt keretet? Válaszát előre is köszönöm: Gazsó István

honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!