aktuális híreink

A Szolnokot is legyőztük

Bp. Honvéd – Szolnok 1-0 (1-0)

2014-01-25 15:50:15

Bp. Honvéd – Szolnok  1-0 (1-0)

Bozsik Stadion, műfüves pálya, 200 néző, Vezette: Gaál Gyöngyi (Horváth Krisztián, Bagi Csaba).

Gól: Daru.

 

1. félidő: Kemenes – Baráth, Lovric, Ionescu, Polyák – Csábi, Hidi, Vécsei – Prosser, Daru, Daud.

2. félidő: Szemerédi – Botka, Kovács, Bobál D., Csemer – Mancini, Diarra, Lőrinczy – Job, Bonazzoli, Kapacina.

 

Szolnok: Tóth Z. – Vári, Racskó, Antal, Fritz – Balaskó, Sipeki – Rokszin, Lengyel, Mundi – B. Tóth.

Vezetőedző: Kiss Károly.   

 Csere: Pokorni, Zvara. Mile, Szepessy, Pintér, Bohner, Kállai.

A meghirdetett mérkőzéssel kapcsolatban változás történt. Oláh Gábor helyett Gaál Gyöngyi vezette a meccset, segítői Horváth Krisztián és Bagi Csaba lettek.

Akadt néhány távolmaradó játékos. Vernes és Godoy még mindig nem egészséges. Zivanovic és King bokasérülés miatt csak a konditeremben gyakorolt, csakúgy, mint Holender, aki a térdével bajlódik. Jó hír, hogy jövő héten mindhárman elkezdik újra az edzéseket. Nagy Gergő enyhe izomsérülés miatt nem lépett pályára, ő is a konditeremben aktivizálta magát. Bobál Gergő bokatörése után rehabilitációs edzés végez, néhány hét múlva csatlakozhat a csapathoz.

Hideg időben, az ismert körülmények miatt 200 fő előtt kezdődött a mérkőzés. Amint arról már korábban beszámoltunk a BRFK limitálta a pálya befogadóképességét. Az első eseményt már az 1. percben feljegyezhettük, Prosser bombája zúgott el centikkel a kapu felett. A nézők kíváncsian várták, hogy a két szerdai duplázó közül (Prosser és Daru) ki talál a kapuba. Nos, ez Daru Bencének sikerült a 26. percben, ami egyben a győztes találatot is jelentette. Marco Rossi a szünetben ezúttal is sort cserélt. A második félidőben ugyan nem esett gól, de azért nem voltunk események híján. A félidő elején Kapacina remekül kényszerítőzött Lőrinczyvel, a fiatal középpályás becselezte magát a büntetőterületre, majd ellőtte a labdát a jobb sarokra, balszerencséjére a kapufa megálljt parancsolt az akciónak. A közönség tapssal jutalmazta a támadást. Negyedórával később újra a kapufa sietett a vendégek segítségére, ezúttal Bonazzoli fejesét mentette a léc.

Szerdán újabb felkészülési mérkőzés vár a csapatra. A Szigetszentmiklós látogat Kispestre. A mérkőzés 14 órakor kezdődik.

 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Budapest Honvéd FC-Magyar Futball Akadémia Utánpótlásközpontja - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!