aktuális híreink

Egyenlítés fiatalos lendülettel

Bp. Honvéd - Szigetszentmiklósi TK 2-2 (0-2)

2014-01-29 15:57:03

Felkészülési mérkőzés

Bp. Honvéd - Szigetszentmiklósi TK 2-2 (0-2)

Bozsik Stadion, műfüves pálya, 200 néző, Vezette: Farkas Mátyás (Kovács G., Temleitner K.)

Gól: Daru, Koszta, illetve Bonifert (2).

 

BHFC: Kemenes (Czuczi 46’) – Sundas (Botka 46’), Lovric (Bobál D. 61’), Navarro (Kovács J. 46’), Alcibiade (Polyák 46’) – Lőrinczy (Csábi 46’), Hidi (Koszta 77’), Diarra (Kozma 68’) – Daud (Prosser 46’), Job (Daru 55’), Francoise (Kapacina 55’).

 

Az időjárás eddig a szebbik arcát mutatta, ma azonban a zordabb ábrázata fogadta a csapatokat. Hajnal óta folyamatosan esett a hó. A csapadék azonban nem jelentett akadályt, mert a Bozsik Stadion műfüves pályáját szépen letakarították a pályamunkások. Vernes, Godoy, Bobál Gergő, Zivanovic, King, Bonazzoli, Nagy Gergő és Baráth Botond a pálya széléről figyelte a társakat. Valamennyien kisebb sérülés, vagy fáradság miatt hagyták ki a mai meccset.

Két próbajátékos is helyet kapott a csapatban. A 23 éves panamai védő Ariano Navarro hazája egyik élcsapatában, a Chepoban futballozik, a 26 éves francia csatár Emmanuel Francoise az olasz Cremones játékosa.

Nem úgy alakult a mérkőzés, ahogy elképzeltük, viszont annál szívderítőbb volt a csapat második félidei játéka. Az első játékrész két védelmi hibát hozott, amiből gólt is kaptunk, így meglepetésre a vendégek kétgólos előnnyel várták a 2. félidőt. Marco Rossi ezúttal nem cserélt sort, de alaposan megfiatalította a gárdát. A 2. félidő nagy részében így állt fel a csapat: Czuczi – Botka, Bobál D., Kovács J., Polyák – Csábi, Koszta, Kozma – Prosser, Daru, Kapacina.

A fiatalok, bátor, lendületes játéka eredményességgel is párosult. A 61. percben a végig jól játszó Kapacina szögletét Daru bólintotta a hálóba. Bence három meccsen, négy gólt szerzett! Remek teljesítmény. A végig nagyon aktív Kapacina remek labdákat adott, sőt egy alkalommal, szabadrúgásból a felső lécet is eltalálta. Talán nem meglepetés, hogy Kapacina Valér a 85. percben szerzett egyenlítő gólunknak is tevékeny részese volt, ezúttal Koszta elé passzolta a labdát, aki 16 méterről a jobb felső sarokba lőtt. Jó volt látni a csikócsapatot, amint vesztett helyzetből pontot mentett.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!