aktuális híreink

Legyőztük a Kecskemétet is

Bp. Honvéd – Kecskeméti TE 3-2 (1-0)

2014-02-12 15:56:35

Bp. Honvéd – Kecskeméti TE   3-2 (1-0)

Bozsik Stadion, Vezette: Kassai Viktor (Ring György, Tóth II Vencel)

Gól: Vécsei, Prosser, Daud, illetve Bebeto, Gréczi.

 

BHFC: Czuczi (Szemerédi 60’) – King (Botka 46’), Baráth (Lovric 46’), Navarro, Alcibiade – Nagy G. (Zivanovic 46’), Hidi (Diarra 46’), Vécsei (Lőrinczy 46’) – Prosser (Daru 46’), Bonazzoli (Daud 46’), Job (Kapacina 46’).

 

Az első számú magyar játékvezetői hármas, Kassai Viktor, Ring György és Tóth II Vencel vezette a Kecskemét elleni meccsünket. Az eső ugyan nem esett, de a szél azért kellemetlenkedett. A pálya szélén didergő nézők örömmel nyugtázták, hogy Vécsei visszatért a válogatott edzőtáborából, Bonazzoli pedig felépült sérüléséből, így mindketten helyet kaptak a kezdőcsapatban. A védelmünket kikezdte a nátha, Kemenes, Kovács és Ignjatovic is ezzel a bajjal küzd.

Élvezetes első félidőt láthattunk három Hidi bombával, egy Bonazzoli helyzettel, és egy góllal. A 38. percben Vécseit rántották le a büntetőterületen belül, a megítélt 11-est a sértett értékesítette. 1-0.  A szünetben Marco Rossi 5 poszton cserélt. A második félidő 51. percében Lovric szabálytalansága után Kassai játékvezető ismét a 11-es pontra mutatott. A büntetőt Bebeto értékesítette. 1-1. A gólnak nem sokáig örülhettek a vendégek, mert egy perc múlva Daud remek beadására Prosser érkezett és a kapu jobb oldalába fejelt. 2-1. A 77. percben Lovric vezette fel a labdát. Védőnket szabálytalanul szerelte egy kecskeméti játékos, Kassai előnyszabályt ítélt, a labda Daud elé került, a kis szomáliai kettőt tolt a labdán, ezzel két védőt is becsapott, majd 18 méterről kilőtte a bal felső sarkot. 3-1. Szépségdíjas találat volt! A meccs hajrájában, a 89. percben szépítettek a vendégek. Egy védelmi hiba után az egyedül hagyott Gréczi úgy lőtt a kapuba, hogy a labda érintette a kapufát, 3-2  

Marco Rossi: - Az első félidőben jól játszottunk. A cserék után vesztett a csapat egy kicsit a lendületéből. Két nagyon szép gólt rúgtunk. A pálya középső részén nagyon sok védekezési hibát csináltunk, ezt javítanunk kell.   


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Budapest Honvéd FC-Magyar Futball Akadémia Utánpótlásközpontja - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!