aktuális híreink

Folytatódott a sorozat

Bp. Honvéd

2014-07-02 19:26:30

Június 23-án Pietro Vierchowod vezetésével megkezdte csapatunk a felkészülést. A bajnoki rajtig négy edzőmeccset játszik a csapat, az elsőt ma délután a szlovák Rimavska Sobota ellen. Az olasz szakember négy labdarúgóra nem számíthatott. Kemenes tüdőgyulladás, Vereckei térdsérülés miatt nem edzett. Keitanak a térde rakoncátlankodik, Vernes pedig belázasodott.

A hagyományokhoz híven ezúttal is a Honvéd nyerte a két csapat találkozóját. A mérkőzés egyetlen találata a 13. percben esett. Youle 16 méterről laposan kapura lőtt, a rimaszombati kapus szemmel követte a labda útját, ami a jobb sarokban kötött ki, 1-0. A napi két edzésnek köszönhetően a játékosok nem voltak frissek, így a kapusoknak nem volt sok dolguk.

Szünetben mindössze 4 helyen cserélt Pietro Vierchowod. Czuczi helyett Horváth, Nagy Gergő helyett Kapacina, Navarro helyett Kabouré, Ignjatovics helyett Kristi állt be. Később Ihrig-Farkas, Baráth, Vécsei, Prosser, Sundas és Pantovics is lehetőséget kapott. A második félidő sem dúskált a helyzetekben, Ihrig-Farkas és Prosser próbálkozott lövéssel. Előbbit egy védő, utóbbit a kapus hatástalanította.

Szombaton NBI-es ellenfelet fogadunk, a Paks látogat Kispestre.

 

Bp. Honvéd – Rimavska Sobota 1-0 (1-0)

Bozsik Stadion, 200 néző, Vezette: Oláh Gábor

Gól: Youla

 

BHFC: Czuczi (Horváth A.) – Ikenne-King (Sundas), Ignjatovics (Kristi), Alcibiade (Baráth), Navarro (Kabouré) – Nagy G. (Kapacina), Hidi (Vécsei) – Daud (Prosser), Holender (Pantovics), Youla (Ihrig-Farkas) – Traore.

Vezetőedző: Pietro Vierchowod

 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!