aktuális híreink

Gólnélküli döntetlen

Bp. Honvéd - MVM Paks 0-0

2014-07-05 13:16:19

Bp. Honvéd – MVM Paks 0-0

Bozsik Stadion, 300 néző, vezette: Gaál Gyöngyi

 

BHFC: Horváth A. – King (Sundas), Ignjatovics (Alcibiade), Baráth (Fejes), Mello (Kapacina) – Godoy (Kristi), Hidi (Vécsei), Ihrig-Farkas (Prosser) – Job (Mancini), Holender (Daud), Youla.

Vezetőedző: Pietro Vierchowod

 

Paks: Molnár – Heffler T., Kovács G., Szabó J., Báló – Kecskés, Szekszárdi, Kulcsár, Bartha, Bertus, Eppel.

Vezetőedző: Csertői Aurél

 

Sérülés, vagy betegség miatt nem léphetett pályára Kemenes, Vereckei, Keita és Traoré. Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, már a 3. percben gólszerzési lehetőség adódott a vendégek előtt, Eppel azonban tiszta helyzetben mellé lőtt. Negyedóra után jegyezhettük fel a mieink első helyzetét. Youla átemelési kísérletét hárította Molnár. Az első félidő végén a vendégek Bartha révén megszerezhették volna a vezetést, a próbajátékon lévő Horváth András azonban kitornázta a bombát a léc alól.  A szünetben két helyen cserélt Pietro Vierchowod. Ignjatovics és Holender jött le, helyettük Alcibiade és Daud állt be. A második játékrészben több lehetőségünk is akadt, de hol a kapus védett, hol a csatáraink hibáztak. Az 55. perctől sorba érkeztek a cserék, csak Horváth és Youla játszotta végig a meccset.

 

Pietro Vierchowod a meccs után elégedett volt a látottakkal.

- Hasznos találkozó volt. Alkalmam volt felmérni, hogy milyen egy magyar első osztályú meccs. A játékosok teljesítményét jónak ítélem, ha kiegészülünk azokkal, akik most sérülés miatt hiányoztak, akkor bizakodva várhatjuk a bajnokságot.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!