aktuális híreink

Információk a klubkártyáról

Egységes klubkártyarendszer az egyszerűbb jegyvásárlásért

2014-08-18 10:45:18

A Magyar Labdarúgó Szövetség a klubkártyarendszer egységesítésével nyújt segítséget a névre szóló jegyek megvásárlásához.

Mint ismert, a sportról szóló 2004. évi I. törvény értelmében az élvonalbeli csapatok bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzéseire 2013. július 1-től csak névre szóló jegyekkel lehet belépni. A névre szóló belépőjegy megvásárlása jelentős időt vesz igénybe, a hagyományos, helyszíni, mérkőzésnapi jegyvásárlás a rögzítendő adatok miatt csak nehézségek árán biztosítható.

Az egységes rendszerben működő, de klubonként egyedi kialakítású plasztik kártya lehetővé teszi, hogy a szurkolónak csak egyetlen alkalommal kelljen megadnia az adatait, ezt követően minden jegyvásárláskor elegendő a kártyát vagy a kártya kódját használni, ezáltal jelentősen felgyorsul a jegyértékesítés folyamata.

Az MLSZ június 26-i elnökségi ülésén hozott határozat kimondja, hogy az OTP Bank Liga csapatainak, így klubunknak is a bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzésein a jegyértékesítésben kötelező a klubkártya alkalmazása, és a kártya kiváltásakor a személyes azonosítás végrehajtása a jogszabályban előírt adatokkal.

A klubkártyák kiállításával kapcsolatban érdemes folyamatosan figyelni a honlapunkat a kártyák elkészítésével és kiadásával kapcsolatos hírekért, információkért. A kártya elkészítésének menete: első lépésként felvesszük a jogszabály által előírt adatokat; majd elkészítjük a helyszínen a kártyára kerülő fényképet (emiatt a klubkártyák kiváltása csak személyesen lehetséges); ezután kerülhet sor a kártyák nyomtatására és kiadására. Fontos információ, hogy a felvett adatok kizárólag klubunk rendszerében tárolódnak.

Már csak klubkártyával lehet csapatunk mérkőzéseire jegyet vásárolni mind a jegypénztárakban, mind pedig online felületeken! A klubkártya 2014. szeptember 15-ig minden szurkoló számára ingyenes, szeptember 15-ét követően viszont csak térítés ellenében lehet hozzájutni a klubkártyákhoz. Erről pontos információkat lentebb találhat.

Az MLSZ hamarosan kidolgozza a klubkártya egy speciális változatát, az MLSZ Kártyát, melyet a semleges szurkolók vehetnek igénybe.

A klubkártyák lehetőséget kínálnak arra, hogy szurkolóinknak extra kedvezményeket kínáljunk. Érdemes rendszeresen ellátogatni honlapunkra, ahol ezekről a lehetőségekről, valamint arról, hogy a stadion mely részében milyen kártyával jogosult jegyet vásárolni a kártyatulajdonos, folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Külön kedvezményt kínál a Magyar Labdarúgó Szövetség, amely a saját mérkőzésein (válogatott mérkőzések, kupadöntők) a 2014-2015-ös szezontól két éven át az interneten és elővételben történő vásárlás esetén 20%-os kedvezmény mellett árusítja a jegyeket.

Mivel a bérletes szurkolók a bérlet vásárlásakor megadják azokat az adatokat, amelyek a klubkártyán is megjelennek (név, születési idő és születési hely) és a bérletek esetében folyamatos az ellenőrzés a sportrendészeti nyilvántartással, ezért a már kiadott bérlet érvényességi ideje alatt nem kötelesek kiváltani a klubkártyát, így a hazai mérkőzésekre klubkártya nélkül juthatnak be.

Fontos kiemelni, hogy vendégmérkőzéseken, továbbá válogatott mérkőzéseken a bérlettel rendelkezők is csak úgy tudnak jegyet vásárolni, ha klubkártyával rendelkeznek. A bérletek megújítása során pedig minden szurkolóknak klubkártyát is ki kell váltania.

Azok a szurkolóink, akik korábban térítés ellenében kiváltották a klubkártyát, visszaigényelhetik a kártya árát.A visszaváltás módja: A klubkártya árát, 1000 forintot a következő két hazai találkozó előtt (augusztus 22., Bp. Honvéd- Puskás Akadémia és szeptember 13., Bp. Honvéd - Haladás) kuponra lehet beváltani a Bozsik Stadion 2-es kapujánál található pénztárban. A kuponokat szeptember 30-ig a Bozsik Stadion büféjében, vagy az Ajándékboltban lehet levásárolni. A kuponokból esetleg visszajáró összeget készpénzben nem áll módunkban visszatéríteni. Akik szeptember 30-ig nem élnek a visszaváltási lehetőséggel, azoknak a klub ezúton is köszöni a támogatást.

 

Bp. Honvéd FC


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!