aktuális híreink

HLSZ kupa

Döntetlenek a Vasas ellen

2015-01-21 12:17:19

Kedden újabb két összecsapással folytatódott csapataink számára az idei Groupama-HLSZ kupa. Ezúttal a Vasas Kubala Labdarúgó Akadémia együttesei látogattak a Bozsik Stadionba.Először az U18-asok léptek pályára. Mivel mindössze 3 cserejátékos állt Szabó György rendelkezésére, így valamennyi játékos megfelelő terhelést kaphatott a 3x35 perc folyamán. Kellett is csipkednie magát a csapatnak, mert a vendégek bizony erőteljes játékot produkáltak. Többször is kétgólos előnyre tett szert a piros-kék gárda (0-2, 1-3, 2-4) de hihetetlen akarással - és helyenként, főleg az utolsó játékrészben remek játékkal és a mérkőzés folyamán szerzett három fejes góllal -  innen sikerült felállni a fiúknak, amiért jogos volt Szabó György dicsérete. Persze érzékelhető volt, hogy a szokásosnál fáradtabban mozogtak a srácok, ami nem is véletlen. A szakemberek is megerősítették a kispadon, hogy ez természetes dolog a felkészülés eme fázisában. Nagy csatában, alakult ki a 4-4-es döntetlen. Ebben a korosztályban eddig 3 mérkőzést játszottunk, jelenleg 2 győzelemmel és 1 döntetlennel állunk. Hogy ez a mi csoportunkban (Közép) milyen állást eredményez, az a többi eredmény függvénye.

Aztán jöttek a "kicsik". Erdélyi Botond továbbra is sérült és Pratsler Alex sem tudta vállalni a játékot. A keret többi tagja azonban ott volt a "fedélzeten" Ezúttal az U15-ös csapatból csak Horváth Csanád jutott szóhoz. A forgatókönyv ezúttal sem a mi szánk íze szerint alakult, hiszen ezen a meccsen is kétgólos hátrányból kellett egálra hozni a 105 percet. Az első két harmadban - a srácoktól szokatlan módon - sok hibával játszottunk. Somogyi Krisztán az utolsó játékrész előtti szünetben mondta is, hogy az nem lehet, hogy a meccset gól nélkül hozzuk le és több hibára is felhívta a figyelmet. Meg is lett az eredménye. Gólhelyzetek sokaságát dolgoztunk ki és bő 10 perc alatt sikerült egyenlíteni, sőt a mérkőzést akár meg is nyerhettük volna, de ne legyünk telhetetlenek.  Ez a találkozó is jó iramot és 2-2-es végeredményt hozott. Ebben a korcsoportban is 2 győzelem és 1 döntetlen a mérlegünk és akárcsak az U18-nál, a többi meccs eredménytől függ a tabellán elfoglalt helyünk.

 

U-18

Groupama-HLSZ kupa

Bp. Honvéd-MFA - Vasas Kubala Akadémia  4-4  (1-2, 1-1, 2-1)

Bozsik Stadion, műfüves pálya, vezette: Róka Márton

Gólszerzők: Benjámin Hamzic (20'), Máté Zsolt (46'), Sallay Botond (81'),  Fék Zsolt (89'), illetve  Balogh László (14'), Pataki Roland (24' 42'), Gőgitz Ádám (78').

 

Bp. Honvéd-MFA: Ivicevic Márk - Máté Zsolt, Makrai Márk, Fék Zsolt, Varga Márkó - Hegedűs Ádám, Rózsahegyi Dominik - Filip Morár, Herjeczki Kristóf, Fehér Bence - Benjámin Hamzic

Edző: Szabó György

Játszott még: Sallay Botond, Szasa Mendebaba, Berzéki Dániel.

Az U18-as csapat szombaton és vasárnap Nyitrán szerepel egy nemzetközi tornán.

 

U-16

Groupama-HLSZ kupa

Bp. Honvéd-MFA - Vasas Kubala Akadémia  2-2  (0-1, 0-1, 2-0)

Bozsik Stadion, műfüves pálya, vezette: Fekésházy Mátyás

Gólszerzők: Luczi Ádám (80'), Baló-Szabó Bence (91'), illetve Tarnóczy Ticián (31'), Rákos Bence (61').

 

Bp. Honvéd-MFA: Berla Attila - Falusy Bálint, Nagy Kristóf, Molnár Gellért, Nagy Gergő - Vörös Botond, Farkas Roland - Stoiacovici Dávid - Németh Árpád, Pratsler Benjámin, Gergye Dániel

Edző: Somogyi Krisztián

Játszottak még: Pálfi Áron (kapus), Dobler Márk, Novák Richárd, Májer Milán, Czifra Attila, Luczi Ádám, Gajda Márkó, Horváth Csanád.

Az U16-os együttesünk legközelebb szombaton a Bozsik Stadionban játszik 9 órakor, az ellenfél a Vác csapata lesz.

 

Maros József


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!