aktuális híreink

Felkészülési mérkőzés

Bp. Honvéd - Soproni VSE 0-1

2015-01-24 13:56:44

Bp. Honvéd – Soproni VSE 0-1 (0-1)

Bozsik Stadion, műfüves pálya, 100 néző, vezette: Kovács J. Zoltán (Becséri Gergely, Fehér Miklós)

Gól: Eszlátyi.

 

BHFC: Kemenes (Czuczi) – Botka (King), Ignjatovics (Kosznics), Baráth (Bora), Czár (Vidovics) – Lőrinczy (Koszta), Hidi (Tóth B.), Godoy (Gazdag) – Holender (Daru), Punosevac (Székely), Youla (Doesbourg).

Próbajátékos távozott, próbajátékosok érkezetek. Kevin Holznak megköszönte a stáb, a német már el is utazott Budapestről. Két újabb kiszemelt érkezett. A 29 éves Székely Szabolcs Erdélyből jött, legutóbb a Poli Timisoara játékosa volt. A holland Kyle Doesbourg szintén csatár. A hiányzók névsora meglehetősen hosszú. Bobál Gergő, Bobál Dávid és Csábi Mihály az U20-as válogatottal készül. Marku Kristi az albán U21-es nemzeti csapattal Törökországban tartózkodik. Vécsei Bálint mandulaműtét után lábadozik. Prosser hétfőtől újra edzésbe áll.  

Borús idő, szemerkélő eső fogadta a csapatokat a Bozsik Stadion műfüves pályáján. Rosszul kezdődött a mérkőzés. Punosevics hátizom sérülést szenvedet, ezért a 19. percben le kellett cserélni. Helyére a próbajátékon lévő Székely állt be. A 39. percben esett a mérkőzés egyetlen gólja, egy védelmi rövidzárlat után Eszlátyi talált a hálónkba. A szünetben Csábi József öt helyen cserélt. Kemenes, Botka, Ignjatovics, Czár és Youla helyett Czuczi, King, Kosznics, Czár és Doesbourg állt be. Harcos, sok ütközéssel tarkított mérkőzés láthatott a közönség. A 66. percben Gazdag és Tóth B. is pályára lépett, majd később Daru, Bora és Koszta is játéklehetőséghez jutott.

A találkozó után egy rövid értékelést kértünk Csábi József vezetőedzőtől.

- Tompán, fáradtan mozogtak a fiúk, erre valahol számítottam is, mert csütörtökön és pénteken nagyon komoly terhelést kaptak. Így lesz ez a jövő héten is, akkor sem leszünk frissebbek. Szerdán jobban teljesített a csapat, akkor örültünk a sikernek. Az eredmény most is fontos lett volna, mert minden győzelemre szükségünk van. Punosevac megsérült a mérkőzés elején, a hátát fájlalta, nem akartunk kockáztatni, ezét cseréltem le.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!