aktuális híreink

Vendég siker

2015-02-03 16:04:25

Felkészülési mérkőzés

Bp. Honvéd – Békéscsabai Előre  3-4 (1-1)

Kispest, 100 néző, vezette: Oláh Gábor (Erős Gábor, Szalai Dávid)

Gól: Punosevac, Holender, Kone, illetve Birtalan, Szilágyi, Berki, Kristi (öngól).

 

BHFC: Czuczi – Botka (Holender 46’), Ignjatovics (Kristi 60’), Bobál D., Czár – Nagy G. (Jesús 60’), Hidi – King, Youla (Csábi 60’), Prosser (Lőrinczy 60’) – Punosevac (Koné 46’).

 

Ötödik felkészülési meccsünkön az NBII-es Békéscsabai Előre volt a vendégünk. Ragyogó napsütés fogadta a pályára lépő csapatokat. Két kapusunk, Kemenes és Horváth is megbetegedett, így Czuczi Marci állt a kapuba. Baráth már a csapattal edz, ami sajnos nem mondható el Vécseiről. Godoy az Egyesült Államokba utazott, ahol a panamai válogatott játszik barátságos mérkőzést. Örömteli hír viszont, hogy Punosevac meggyógyult és Holender is egészséges.

Korán, már a 7. percben vezetést szereztünk. Hidi remek labdát adott Punosevacnak, aki 14 méterről, jobbról a kapuba lőtt, 1-0. A 30. percben Birtalan egyenlített. Szünet előtt Prosser és Punosevac előtt is adódott lehetőség, de gól nem született.

A második félidőben Botka helyett Hollender, Punosevac helyett Koné állt be. Ez a játékrész is jól kezdődött. Az 56. percben Hollender 20 méteres szabadrúgása a jobb kapufát érintve került a hálóba, 2-1. A 60. percben Kristi, Jesus, Lőrinczy és Csábi állt be Ignjatovics, Nagy Gergő, Youla és Prosser helyére. A vendégek teljes sort cseréltek. A 65. percben Szilágyi, kilenc perc múlva Berki szerzett gólt, így már a vendégek vezettek. A 81. percben Kristi összehozott egy öngólt. Hollender Filip előtt adódott egy nagy helyzet, de kimaradt. Végül a 90. percben Koné szépített az eredményen, 3-4.

 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!