aktuális híreink

A vendégek durván futballoztak

2015-02-07 15:08:46

Bp. Honvéd – Mezőkövesd 1-0 (1-0)

Bozsik Stadion, 200 néző, vezette: Erdős József (Ring György, Viszokai László)

Gól: Holender.

 

BHFC: Kemenes – King, Ignjatovic, Bobál D., Projics (Vidovics 62’) – Nagy G., Hidi (Csábi 57’) – Holender (Gazdag 46’), Youla, Punosevac (Jesús 69’), Prosser (Kone 46’).

 

A vendégek kapuját Kunsági Roland védte és a védelemben is találtunk egy ismerőst Gengeliczki Gergő személyében, mindketten kispesten nevelkedtek. Godoy a panamai válogatottnál van. Baráth, Botka és Vécsei hétfőtől újra edzésbe áll. A védelem baloldalán egy próbajátékos, a szerb Joszip Projics kapott helyet. Az időjárásra ezúttal sem lehetett panasza a kilátogató szurkolóknak.

Youla már a 4. percben lőtt egy átemeléses gólt, de sajnos lesen állt a labda átvételekor. Kemény párharcok jellemezték az első negyedórát, majd a kövesdiek jóvoltából eldurvult a meccs. A 29. percben Youla kapott egy „csomagot”, amit dulakodás, majd két piros lap követett. Gengeliczki és Youla is előbb mehetett zuhanyozni. A 35. percben egy szép Holender szóló végén megszereztük a vezetést.

Szünetben két helyen cserélt Csábi József. Gazdag és Kone érkezett Holender és Prosser helyére. A második félidőben több helyzete is volt a csapatnak. Kone és Gazdag előtt is adódott lehetőség, King pedig a lécet találta el.  


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!