aktuális híreink

Hazai siker

2015-02-11 13:59:38

Vasas – Bp. Honvéd 3-1 (2-1)

Illovszky Stadion, műfüves pálya, 200 néző.

Gól: Remili (2), Ferenczi, illetve Prosser.

 

BHFC: Kemenes – King, Ignjatovics (Elez 46’), Kosznics, Vidovics (Morgan 37’) – Nagy G. (Csábi 58’), Hidi, Lőrinczy (Czár 58’) – Prosser (Jesús 58’), Izazola, Holender.

 

Godoy, Vécsei, Punosevac, Botka, Ontivero és Youla különböző okok miatt nem lehetett ott az Illovszky Stadionban megrendezett felkészülési mérkőzésen. Godoy visszatért Budapestre, a légiós a panamai válogatottal az Egyesült Államokban járt, a hosszú utazás miatt azonban kapott egy kis pihenőt. Vécsei Bálint hosszú kihagyás után elkezdte az edzéseket. Punosevac és Botka kisebb sérülés miatt nem volt ott a Fáy utcában. Ontiverot a gyógytornász vette kezelésbe. Youla a Mezőkövesd elleni meccsen kapott piros lapja miatt eltiltást kapott.

Még el sem kezdődött a mérkőzés Marco Rossinak máris változtatnia kellett a kezdőcsapaton. Kone megsérült, helyére a mexikói Izazola került. Jól kezdtük a mérkőzést, a jobb oldalon kétszer is a Vasas védelem mögé kerültünk a beadásokról azonban ha centikkel is de lemaradtak a csatárok. A 31. percben szögletrúgáshoz jutottunk, a labda Prosser elé került, aki 12 méterről a kapuba bombázott, 0-1. Sajnos nem sokáig örülhettünk a vezetésnek, mert 2 perc múlva Vidovics földbe döngölte a 16-oson belül az egyik angyalföldi támadót. A büntetőt Remili a jobb alsó sarokra lőtte, Kemenes jól érezte a sarkot, de a lövés jól helyezett volt, így a labda besurrant a hálóba, 1-1.

A 37. percben Vidovics helyére a francia Morgan állt be. A szerb légiós a bokáját fájlalva hagyta el a pályát. A 40. percben már hazaiaknál volt az előny. Ferenczi, Ignjatovics díszkísérete mellett szinte a baloldali szögletzászlótól cselezte be magát az ötösig, majd lőtt a hálónkba, 2-1. Még a szünet előtt lehetőségünk adódott az egyenlítésre. Prosser szögletét Kosznics 7 méterről, nagy erővel lőtte a bal kapufára. A félidővégén Kosznics a hálót is megzörgette, de sajnos lesen kapta a labdát, így a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

A szünetben Marco Rossi egy helyen változtatott, Ignjatovics helyére Joszip Elezt állította. A 2. félidő elején újabb alkalmunk nyílt az egyenlítésre, Izazola azonban a kapusba lőtte a labdát. Az 58. percben hármas cserét határozott el az olasz szakember. Nagy Gergő, Lőrinczy és Prosser helyére Csábi, Czár és Jesús Meza állt be. A 64. percben Morgan adott el egy labdát a térfelünkön, amit a piros-kékek Remili révén azonnal ki is használtak, 3-1. A mieink előtt is adódott lehetőség, de Meza két zicceréből nem tudta egyiket sem értékesíteni.

Legközelebb szombaton a szlovák FC Nitra ellen lépünk pályára a Bozsik Stadionban 13.30-kor.    


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!