aktuális híreink

Jegyinformációk

Bp. Honvéd – Debreceni VSC

2016-02-08 15:01:34

A 2017. február 25-én, szombaton, 15.30 órakor, a Debreceni VSC ellen megrendezésre kerülő hazai mérkőzésünkre szurkolóink többféleképpen válthatnak belépőket. Jegyek válthatók a Bozsik Stadion főpénztárában, csütörtökön 17 és 19 óra, pénteken 16 és 19 óra között valamint a mérkőzés napján, szombaton 13 órától. Ezekben az időpontokban a Loki-meccsre szóló jegyek mellett a Honvéd – FTC Magyar Kupa meccs jegyeit is meg lehet vásárolni. Ezen kívül a TEX irodákban is váltható belépő a mérkőzésre. Ezek közül a Bozsik Stadion vonzáskörzetében, az Europarkban található GreenTravel és a Lőrinc Centerben található IBUSZ iroda értékesít jegyeket a mérkőzéseinkre. További értékesítési pontokat IDE KATTINTVA találhatnak. A mérkőzésre a mecsjegy.mlsz.hu weboldalon online is tudnak kedvezményes áru belépőket váltani. Ez esetben a jegyeket egy nyomtató segítségével előre kinyomtathatják, vagy az okostelefon képernyőjén megnyithatják azt, így már a stadionban nem kell sorban állni a pénztáraknál, csak a beléptető kapuknál szükséges a jegyen található vonalkódot (vagy kinyomtatva, vagy a telefon képernyőjén megjelenítve) beolvastatni.  Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy lehetőleg éljenek az elővételes, vagy online jegyvásárlás lehetőségeivel, hogy a sorban állás lerövidüljön a mérkőzés napján.

Online jegyet csak klubkártyával lehet vásárolni. Hazai mérkőzéseinkre klubkártya nélkül csak a Bozsik Stadionban lehet jegyet váltani. Ezért nyomatékosan kérjük azon szurkolóinkat, akik klubkártya nélkül látogatják mérkőzéseinket, legalább 1 órával a mérkőzés előtt, vagy a mérkőzés előtt napokon vegyék meg jegyeiket. Ezzel kapcsolatban kérjük, folyamatosan kísérjék figyelemmel honlapunk információit.

Szurkolói kártyát forgalmazó pénztár és nyitva tartás: Bozsik Stadion (Puskás Ferenc u. 1-3.) 2-es kapujánál található pénztár, amely szombaton 13 órától lesz nyitva. A szurkolói kártya kiváltásához bármilyen személyazonosság igazolására hivatalosan is alkalmas okmány felmutatása szükséges (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél).

 

Pénztár nyitva tartás

Február 23. (csütörtök) 17-19 között

Február 24. (péntek) 16-19 között

Február 25. (szombat) 13 órától

 

A semleges szurkolók a Családi F szektorba válthatnak jegyet. 

 

JEGYÁRAK

  • Kispest-szektor (Állóhelyi jegy): 1.300 Ft, online elővételben 1.200 Ft
  • Családi, 1909 és Honvéd szektorok: 2.000 Ft, online elővételben 1.800 Ft
  • Puskás-tribün: 3.000 Ft, online elővételben 2.800 Ft
  • Páholyok: 5.000 Ft, online elővételben 4.800 Ft
  • Vendégjegy: 1300 Ft, online elővételben 1.200 Ft
  • Vendég ülőhely: 2000 FT, online elővételben 1800 FT

honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Honvéd TV | Gróf: Egységesebbek vagyunk - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!