aktuális híreink

Jegyinformáció!

Bp. Honvéd - PAFC

2017-09-25 14:15:34

A 2017. november 4-én, szombaton, 19.30 órakor, a PAFC ellen megrendezésre kerülő hazai mérkőzésünkre jegyek válthatók a Bozsik Stadion főpénztárában, csütörtökön 17 és 19 óra, pénteken 16 és 19 óra között, valamint a mérkőzés napján, szombaton 16.30-tól.

A mérkőzésre a mecsjegy.mlsz.hu weboldalon online is tudnak kedvezményes áru belépőket váltani. Ez esetben a jegyeket egy nyomtató segítségével előre kinyomtathatják, vagy az okostelefon képernyőjén megnyithatják azt, így már a stadionban nem kell sorban állni a pénztáraknál, csak a beléptető kapuknál szükséges a jegyen található vonalkódot (vagy kinyomtatva, vagy a telefon képernyőjén megjelenítve) beolvastatni.  Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy lehetőleg éljenek az elővételes, vagy online jegyvásárlás lehetőségeivel, hogy a sorban állás lerövidüljön a mérkőzés napján.

Online jegyet csak klubkártyával lehet vásárolni. Hazai mérkőzéseinkre klubkártya nélkül csak a Bozsik Stadionban lehet jegyet váltani. Ezért nyomatékosan kérjük azon szurkolóinkat, akik klubkártya nélkül látogatják mérkőzéseinket, legalább 1 órával a mérkőzés előtt, vagy a mérkőzés előtt napokon vegyék meg jegyeiket. 

Szurkolói kártyát forgalmazó pénztár és nyitva tartás: Bozsik Stadion (Puskás Ferenc u. 1-3.) 2-es kapujánál található pénztár, amely november 4-én, szombaton 16:30-tól lesz nyitva. A szurkolói kártya kiváltásához bármilyen személyazonosság igazolására hivatalosan is alkalmas okmány felmutatása szükséges (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél).

 

Pénztár nyitva tartás:

november 2. (csütörtök)         17-19 óra között (PAFC, Mezőkövesd, Paks mérkőzésekre)

november 3. (péntek)             16-19 óra között (PAFC, Mezőkövesd, Paks mérkőzésekre)

november 4. (szombat)           16.30-tól (PAFC, Mezőkövesd, Paks mérkőzésekre)

 

A fenti időpontokban a Mezőkövesd és a Paks elleni mérkőzések belépőit is értékesítjük.

 

 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Honvéd TV | Csapatépítő Teqball bajnokság - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!