aktuális híreink

Jegyinformációk

A Budaörs és a Paks elleni mérkőzésre

2017-09-25 14:15:00

Két mérkőzést játszik a héten a Budapest Honvéd FC együttese. Csapatunk előbb szerdán Tatabányán lép pályára a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Budaörs vendégeként, szombaton pedig az Új Hidegkuti Nándor Stadionban fogadja a Paksi FC gárdáját.

A szerdai Magyar Kupa-mérkőzésre 14:30 órától kerül sor a tatabányai Grosics Gyula stadionban, a találkozóra a belépőket 800 forintért a helyszínen lehet megvásárolni, hölgyeknek és 14 év alatti gyerekeknek ingyenes a belépés. A vendégszurkolók a vendégszektornál lévő pénztárban vehetik meg a jegyüket, s külön parkoló is várja a Honvéd drukkereit.

A kupacsata után szombaton pedig jöhet az OTP Bank Liga 25. fordulója, amelyben a Paks lesz a Honvéd vendége az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A találkozóra a március 15-i nemzeti ünnepre való tekintettel nem pénteken, hanem csütörtökön lehet elővételben jegyeket vásárolni, az MTK stadionjának Sport utcai vendégpénztára március 14-én 16–19 óra között tart nyitva.


Az Új Hidegkuti Nándor stadion (elővételes) vendégpénztárának nyitvatartása

Március 14., csütörtök: 16–19A hazai mérkőzésekre az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül sor, és mivel az MTK pályáján kevesebb pénztár van, mint a Bozsik Stadionban, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy interneten keresztül, vagy elővételben váltsák meg a belépőket, így elkerülhető a sorban állás a stadionnál.

A mérkőzésekre a mecsjegy.mlsz.hu weboldalon online is tudnak kedvezményes árú belépőket váltani. Ez esetben a jegyeket egy nyomtató segítségével előre kinyomtathatják, vagy az okostelefon képernyőjén megnyithatják azt, így már a stadionban nem kell sorban állni a pénztáraknál, csak a beléptető kapuknál szükséges a jegyen található vonalkódot (vagy kinyomtatva, vagy a telefon képernyőjén megjelenítve) beolvastatni.

Az MLSZ elnöksége úgy döntött, hogy a jogszabállyal összhangban a jövőben csak a kiemelt, vagy fokozott biztonsági kockázatú mérkőzéseken lesz kötelezettség a névre szóló jegyértékesítés. A határozata után a Budapest Honvéd vezetősége is tárgyalt a döntésről, majd klubunk úgy döntött, hogy – szinkronban a szövetség döntésével – a jövőben a hazai találkozók közül csak a kiemelt kockázatú mérkőzésekre való jegyvásárlás esetén lesz szükség a személyi azonosításra alkalmas igazolványra, illetve online vásárlásnál a klubkártyára. A normál kockázatú találkozókra pedig anonim módon árusít belépőket a Honvéd az internetes és a személyes jegyvásárlás esetén is, s ilyenkor az internetes vásárlásnál nem szükséges a klubkártya.


Az Új Hidekuti Nándor Stadion szektorbeosztása:

Jegyárak 2018–2019:

Diák, nyugdíjas: 800 ft (csak a Kispest és a Családi szektorokba váltható)

Kispest (B1-B3), Családi (A1–A2, A8–A9) szektorok: 1690 Ft (online vásárlás esetén: 1590 ft)

Kiemelt (A3–A7, B4–B9) szektorok: 2490 Ft (online: 2390 ft)

V1–V4 szektor: 1690 ft

Semleges szektor: A4

VIP: 5000 ft (online: 4900 ft)

Gyermekjegy: 10 éves kor alatt, a Kispest, Családi, Kiemelt szektorokba váltható: 0 ft

Online jegyvásárlás klubkártyával: meccsjegy.mlsz.hu

Skybox bérlés: 

12 fős skybox ellátás nélkül: 100 000 ft/mérkőzés

12 fős skybox, 4 db VIP parkolóval és korlátlan catering szolgáltatással és italcsomaggal: 250 000 ft/mérkőzés

Jelentkezés: marketing@bhfc.hu

 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!