aktuális híreink

Újabb sikeres meccs

Bp. Honvéd – III. Kerület 4-2

2016-01-27 13:55:32

Bp. Honvéd – III. Kerület 4-2 (2-1)

Bozsik Stadion, 200 néző, vezette: Kovács Zoltán (Viszokai, Becséri)

Gól: Kovács D. (2), Holender, Kamber, illetve Kenesei (2).

 

1. félidő: Nagy S. (Vereckei) – Botka, Lovrics, Ignjatovics, Baráth, Szilágyi – Nagy G., Kamber, Hidi – Holender, Youla.

2. félidő: Vereckei – Fehér, Palmes, Bobál D. – King, Vasziljevics, Gazdag, Kovács D., Erdős – Constantinescu, Prosser.

 

Ha teljesen nem is tisztult ki az idő, a tegnapi ködfüggöny szerencsére nem rontotta a látási viszonyokat a mai III. Kerület elleni meccsen. Marco Rossinak 5 hiányzó játékosa volt. Kemenes belázasodott, Dark comb-, Eppel térd-, Horváth sarok- és Vernes bokasérülés miatt nem léphetett pályára. A mérkőzés első gólja a 9. percben esett. Botka robogott el a jobb oldalon, majd remekül adott középre Holendernek, aki a kapust becsapva 16 méterről a hosszúba belsőzött, 1-0. Gyors, korszerű támadás volt.

Nem tartott sokáig az előnyünk. A 14. percben szabadrúgáshoz jutottak az óbudaiak. A labda mögé a napokban igazolt Kenesei Krisztián állt és 22 méterről a bal felső sarokba csavarta a bőrgolyót, 1-1. Az esetnél Nagy Sándor neki esett a kapufának, percekig ápolni kellett. Kapusunk ugyan visszatért a pályára, de a 32. percben le kellett cserélni, mert rosszul érezte magát. A 41. percben Kamber gyorsvonatként lépett ki az óbudai védők közül, egy testcsellel a kapust is becsapva szerezte meg a második gólunkat, 2-1.

Szünetben Marco Rossi sort cserélt, csak Vereckei maradt meg az első félidei csapatból. Az 52. percben egy fiatal játékos találatának tapsolhatott a közönség. Kovács Dani zsebkendőnyi területen mozogva 13 méterről a bal ficakba varázsolta a labdát, 3-1. Két perc múlva váratlan esemény törte meg a csapat lendületét. Raul Palmes utolsó emberként felvágta a kitörő vendégcsatárt. A játékvezető azonnal felmutatta a piros lapot a védőnek, a megítélt szabadrúgást ismét Kenesei végezte el, és ezúttal is könyörtelen végrehajtónak bizonyult, 3-2. A 81. percben Constantinescu jobbról belőtt labdáját Kovács az éppen felszabadítani készülő védő elől ellopta, majd 15 méterről a bal alsó sarokba lőtt, 4-2. Szép találat volt.  

Csapatunk legközelebb szombaton 13 órakor lép pályára, a Szigetszentmiklós látogat a Bozsik Stadionba.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!