aktuális híreink

Hír és rémhír

Hogyan születik a kacsa?

2016-06-07 12:47:52

Az alábbi „hír” olvasható a haon.hu-n, amit szinte minden futballal foglalkozó portál átvett:

„Vannak olyan „jól értesült” futballkedvelők, akik szerint a Loki már ki is szemelt egy labdarúgót Lázár pótlására, még pedig a Budapest Honvéd jobb oldali védőjét, Botka Endrét. A huszonegy esztendős futballista alapember a kispestieknél és a transfermarkt.de oldal szerint értéke 350 ezer euró. A játékosnak 2018. június 30-ig van élő szerződése a piros-fekete klubnál.”

A hírnek sok valóságtartalma van, mint például Botka Endre valóban a Bp. Honvéd jobb oldali védője, valóban 21 éves, valóban alapember és a valóban érvényes szerződése van a klubbal. Ami viszont nem igaz, hogy Botka Debrecenbe tart. Bár a kacsának minősülő hír szépen be van csomagolva (jól értesült futballkedvelőkre hivatkozik a szerző) hír értéke nincs, mivel valótlanságon alapszik. A szerző írhatta volna, hogy a „jól értesült” futballkedvelők szerint Philipp Lahm, vagy Dani Alves a kiszemelt, ezeknek ugyanannyi alapja van, mint Botka leigazolásának.

A fenti hír semmi másra nem jó, mint zavarkeltésre. Ezúton tudatjuk szurkolóinkkal, hogy amennyiben tárgyalások folynak, és eredményre vezetnek, azt ezen a fórumon tudatni fogjuk.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!