aktuális híreink

Horváth kivédte, Eppel belőtte a büntetőt

Bp. Honvéd – Paksi FC 2-0

2016-07-02 19:01:09

Bp. Honvéd – Paksi FC  2-0 (1-0)

Bozsik Stadion, 200 néző, vezette: Szőcs Gergely.

Gól: Eppel, Bobál G.

 

BHFC: Horváth A. (Gróf 46’) – Botka, Lovrics, Bobál D. (Márton 46’), Hajdú (King) – Gazdag (Vasziljevics 46’), Kamber (Göblyös 60’), Hidi (Nagy G.) – Koszta, Eppel (Bobál G. 58’), Vernes (Holender 46’).

Vezetőedző: Marco Rossi

 

Paks: Kemenes – Szalai, Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Papp, Bartha, Fejős, Haraszti – Hahn, Koltai.

Vezetőedző: Csertői Aurél

 

Pokoli hőség fogadta a melegítésre kivonuló csapatokat. A vendégeknél régi ismerősünket Kemenes Szabolcsot köszönthettük, aki több, mint 6 évig védte a kapunkat. A mieinknél a kezdőcsapatban kapott helyet Koszta Márk, aki Mezőkövesden jó benyomást keltett, és gólt is szerzett.

Még nem telt el negyedóra és már vezettünk. A 12. percben Botka labdáját Vernes még mellé lőtte, de a következő percben Lenzsér kezezésért büntetőt ítélt a játékvezető, amit Eppel a kapu jobb oldalába lőtt, 1-0. A 29. percben ismét Vernes került helyzetbe, de kisodródva leadott lövésébe Szabó belevetődött. A 36. percben a vendégek is 11-eshez jutottak, miután Bobál D. buktatta Hahnt. A labda mögé Haraszti állt, akinek a lövést Horváth nagy bravúrral tornázta ki a bal sarokból. Négy perc múlva kapusunk tovább borzolta a paksiak idegeit, ezúttal lábbal hárította Hahn lövését.

A szünetben 6 cserét hajtott végre Marco Rossi. Horváth, Hajdú, Bobál D., Gazdag, Hidi és Vernes helyett Gróf, King, Márton, Vasziljevics, Nagy G. és Holender állt be.

Az 55. percben Gróf is megmutatta, hogy mit tud, Lenzsér közeli fejesét bravúrral tolta szögletre. Az 58. percben az első gólt szerző Eppel helyére Bobál Geri állt, aki később maga is bevette a paksi kaput. Két perc múlva utolsó cserénket is végrehajtottuk, Göblyös állt Kamber helyére. A 65. percben Vasziljevics lövése suhant el a jobb kapufa mellett. Öt perc múlva Kemenes védte Koszta lövését. A 77. percben Gróf tenyerelte ki Kovács fejesét, ez bizony bravúr volt. A 80. percben szép találattal biztosítottuk be győzelmünket. Vasziljevics szenzációs passzal ugratta ki Bobált, aki a 16-osig vezette a labdát, majd a kimozduló Kemenes mellett a kapu jobb oldalába lőtt, 2-0. A 90. percben Gróf védett nagyot a kipattanó labdába Göblyös vetődött önfeláldozóan, így a vendégek becsület gólja elmaradt.   


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!