aktuális híreink

Érkezett - távozott

Játékosmozgás a Honvédnál

2016-09-02 12:30:29

Augusztus 31-én éjfélkor lejárt az átigazolási időszak. Az alábbiakban a csapatunkat érintő változásokat közöljük.

Az NBI-es csapat keretéből többen is távoztak. A legtöbben Paksra mentek, Kemenes Szabolcs és Jelena Richárd végleg, Vernes Richárd 1 évre kölcsönbe. Szilágyi Lóránd és Vereckei Dániel az NB II-es Cigándhoz ment végleg. Youla Souleymane az Egyesült Államokban folytatja pályafutását, az Indianapolis Eleven csapatánál. Aleksandar Ignjatovic visszatért Szerbiába, a Radnicki Nis csapatához igazolt. Bobál Gergely egy évre, kölcsönbe, Zalaegerszegre került.

Az NB II-ben folytatja pályafutását Bora György (Dorog, 1 év kölcsön), Mátyás Zsolt (Vác, 1 év kölcsön), Csábi Mihály (Kozármisleny, 1 év kölcsön), Varga Márkó (Kozármisleny, 1 év kölcsön), Erdélyi László (Sopron, végleg), Kamarás György (Balmazújváros, végleg) és Vólent Roland (Balmazújváros, végleg). 

NB III-as csapatokhoz kerültek: Csemer Gyula (Ajka, végleg), Vajda Roland (Kaposvár, végleg) Constantinescu Dan-Marius (Kazincbarcika, végleg), Lőrinczy Attila (Ajka, 1 év kölcsön, majd végleg mert lejár a szerződése a Honvéddal).

Szabados Krisztián befejezte aktív pályafutását, a fiatal, tehetséges játékos sorozatos sérülései után döntött úgy, hogy abbahagyja a labdarúgást.  

Az érkezőkről már korábban beszámoltunk. A támadó szekciónk Davide Lanzafame, Balázs Zsolt és Zsótér Donát érkezésével alaposan megerősödött. Rajtuk kívül Tóth Henrik is piros-feketébe öltözött. Az új igazolások közül Balázs és Lanzafame holnap már bemutatkozhat a közönségnek. Zsótér Donát debütálására még várni kell, mert a lengyelek ellen készül az U21-es válogatottal.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!