aktuális híreink

Szurkolói nap a Videoton elleni találkozón

Gazdag program

2017-05-12 09:54:28

A Budapest Honvéd FC és az Északi Kanyar közös szervezésében szurkolói nap kerül megrendezésre a május 27-i, Videoton elleni bajnokin. Az esemény két helyszínen zajlik majd. A családi programok a Bozsik Stadion műfüves pályáján és a Családi-szektorban kerülnek megrendezésre, ahol sörsátor is helyet kap majd. A közös meccsre hangolódás, illetve a meccs utáni koncert pedig a vasúti sínek előtti, szomszédos telken kap majd helyet.

A családi programok, a 13 órától megrendezésre kerülő Budapest Honvéd FC – DVSC U15-ös mérkőzéssel kezdődnek a stadion műfüves pályáján. Ezzel párhuzamosan a Családi-szektor is megnyitja kapuit, ahol ugráló vár, arcfestő, kézműves foglakozások és további érdekes programok várják a családokat. 14 órától pedig bográcsgulyásra és pogácsára látjuk vendégül szurkolóinkat. A Családi-szektorban sörsátrak és kivetítők is helyet kapnak. 18 órától pedig interaktív freestyle bemutató várja itt az érdeklődőket.

15 órától a műfüves pályán utánpótlás edzőink izgalmas futball feladatokkal és sok ajándékkal várják a gyerekeket. Ugyanitt 16:30-tól pedig egy élő csocsó bajnokság kerül megrendezésre, amelyre 5 fős csapatok jelentkezését várjuk, a marketing@bhfc.hu e-mail címre.

Szintén 15 órától egy tizenegyes lövő bajnokságot rendezünk az NB I-es csapat edzőpályáján, amelyre szintén a marketing@bhfc.hu e-mail címen lehet nevezni. Öten jutnak a játék döntőjébe, amelyre a Budapest Honvéd FC – Videoton FC mérkőzés félidejében kerül sor. A győztes egy az egész csapat által dedikált mezt és egy 2017-es őszi bérletet kap, de a további helyezettek is értékes Honvéd FC-s ajándékokat nyernek.

Mindezzel párhuzamosan 13 órától egy szurkolói találkozó, illetve közös meccsre hangolódás veszi kezdetét a Bozsik Stadion melletti, vasúti sínek előtti telken. Itt is sörsátor, kivetítők és szurkolói dalok várják a Kispest drukkereket. A mérkőzés után pedig ugyanitt egy hatalmas buli következik, amelyen fellép az „Északi Kinyír” zenekar.

A Bozsik Stadion programjai a Budapest Honvéd FC – Videoton FC mérkőzésre szóló, érvényes belépőkkel látogathatók, vagy érvényes Honvéd bérlettel.

A tizenegyes lövő és az élő csocsó bajnokságra korlátozott számban lehet jelentkezni. A nevezéseket érkezési sorrendben kezeljük.

Szeretettel várunk mindenkit! CSAK A KISPEST!

 

A szurkolói nap programja:

13:00-14:45 U15 Budapest Honvéd FC – DVSC labdarúgó mérkőzés - MŰFŰ

15:00-18:30: Játékos futballfoglalkozás gyerekeknek – MŰFŰ

15:00-16:30: Tizenegyes lövő bajnokság – EDZŐPÁLYA

16:30-18:00: Élő csocsó bajnokság – MŰFŰ

13 órától folyamatos programok a CSALÁDI-SZEKTOR MÖGÖTT:

·         14 órától gulyásleves és pogácsa

·         Ugráló vár, akadálypálya légvár

·         Kézműves foglalkozás

·         Lufi hajtogatás

·         Puskás-kvíz

·         Sörsátor és kivetítők – a 2016-2017-es mérkőzések és összefoglalók felvételről

·         18:00: Freestyle bemutató

13:00-19:00: ÉSZAKI KANYAR közös meccsre hangolódás – BOZSIK STADION MELLETTI TELEK

19:00-21:00: Budapest Honvéd FC – Videoton FC - CENTERPÁLYA

19:45: Büntető lövő bajnokság döntő - CENTERPÁLYA

20:45: Mérkőzészáró ünnepség - CENTERPÁLYA

Meccs utáni buli és „Északi Kinyír” koncert - BOZSIK STADION MELLETTI TELEK

 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!