aktuális híreink

ÖF: Heti nyolcas

Kelen – Bp. Honvéd 2-8

2017-09-12 15:02:39

Öregfiúk, I. osztály, 3. forduló

Kelen SC – Bp. Honvéd 2-8 (1-4)

Kelenföld, vezette: Csékei Andor.

Gól: Lénárt, Szőke, illetve Czipper (3), Szabó T., Tóth Cs., Hamar, Trembulyák, Kovács B.

 

BHFC: Plókai – Szamosi Z. (Sára), Domján, Farkas A., Móra – Czipper, Kovács B. (Lóránth dr.), Szabó T. (Trembulyák), Egry – Hamar, Tóth Cs.

 

A múlt heti, hazai 8-1-es siker után tegnap este idegenben is megrúgták a fiúk a nyolcast. Jól kezdtünk, Czipper már az 5. percben betalált a hazaiak kapujába, a játékvezető azonban les miatt érvénytelenítette a találatot. Három perc múlva Móra döngette meg a felső lécet 16 méterről. A 15. percig csak ijesztgettük az ellenfelet, aztán Kovács Béla 38 méterről eleresztett egy rakétát, ami a felsőlécről vágódott a kapuba, 0-1. A 24. percben Czipper cselezte be magát a büntetőterületre, buktatták, a 11-est Szabó Tibor a bal alsó sarokba lőtte, 0-2. A 32. percben egy védelmi rövidzárlat következtében Lénárt szépített, 1-2. Gólra gól! Egy perc múlva Hamar parádés labdával szöktette Tóth Csabát, aki jobbról, 12 méterről kilőtte a hosszú sarkot, 1-3. A 37. percben Czipper egy védőtől szorongatva, estében, 14 méterről lőtt a kapu közepébe, 1-4.

A szünetben 2 helyen is cserélt Szurgent Lajos. Szamosi helyett Sára, Szabó Tibor helyett Trembulyák folytatta a játékot. Az 55. percben folytatódott a gólgyártás, Trembulyák jó labdával ugratta ki Czippert, aki 13 méterről védhetetlenül lőtt a kapuba, 1-5. A 62. percben Trembulyák gólpassz után gólt is szerzett. Hamar remek labdával indította a jobb oldalon, a csatárt, aki 15 méterről a kapu jobb oldalába bombázott, 1-6. Két perc múlva egy eladott labda után a hazaiak Szőke révén szépítettek, 2-6. A 72. percben Czipper harmadik gólját szerezte. Hamar balról beívelt szöglete nagy zavart okozott a Kelen védelmében, többszöri mentési kísérletet után Czipperhez került a labda, aki viszont nem totojázott és a kapu lőtte a Honvéd hetedik gólját, 2-7. A végeredményt Hamar egyéni akciója állította be, 2-8.

 

A csapat 3 forduló után, jobb gólkülönbségének köszönhetően, pontveszteség nélkül vezeti a tabellát.       

1. Bp. Honvéd               21-3     9 pont

2. FTC                          15-4     9 pont

3. Újpest                       14-8     7 pont

4. Goldball 94’ FC           5-2     4 pont

 

A góllövőlista

1. Czipper Zsolt (Bp. Honvéd)         6 gól

2. Tamási Zoltán (Újpest)                5 gól

    Tóth Csaba (Bp. Honvéd)           5 gól   


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!