aktuális híreink

ÖF: Váratlan pontvesztés

RTK – Bp. Honvéd 2-2

2017-09-19 16:00:16

Remek rajt után (3 mérkőzés, 3 győzelem) váratlanul pontokat vesztett öregfiúk csapatunk az RTK ellen. A mieink ugyan nem a legjobb összeállításban lépetek pályára, ennek ellenére győzelemre játszottunk, bár kétszer is vezettünk a hazaiaknak mindkétszer sikerült az egyenlítés. Az első félóra gyakorlatilag a két 16-os között folyt, a kapuk ritkán kerültek veszélybe, egy remek Sára fejes itt, egy Plókai bravúr ott, majd a 36. percben megtört a jég, vezetést szerzett a Honvéd. Sára adott be jobbról, Czipper mellel levette a labdát, de megcsúszott, így a labda elpattant tőle, de még mielőtt a védők felszabadítottak volna Bábik kíméletlenül a kapuba bombázott, 0-1. Nem sokkal később újra Bábik jeleskedett, de 20 méteres lökete a jobb kapufán csattant.

A második félidő elején, az 52. percben Bokor nagy lövésével egyenlítettek a hazaiak, 1-1. Hét perc múlva újra vezettünk, a második gólunk Lóránth harcosságának volt köszönhető, aki elveszett labdát nem ismerve, addig gyömöszölte a védőket és a kapust, amíg megszerezte a labdát és 5 méterről a kapuba gurított, 1-2. A gól jót tette a csapatnak, több helyzetet is kidolgoztunk, de sajnos a lehetőségek mind kimaradtak, aztán, ahogy ez ilyenkor lenni szokott az ellenfél egy kontra után, Fogarasi révén kiegyenlített, 2-2. A meccs hátralévő részében volt itt is ott is egy kapufa, de több gól már nem esett.

A riválisok közül az Újpest vereséget szenvedett a Pénzügyőrtől, a Ferencváros legyőzte a Goldballt, így a zöldek megelőztek minket, a 3. helyre feljött az MTK.

 

RTK – Bp. Honvéd  2-2 (0-1)

RTK Sporttelep, vezette: Grünvald Gábor.

Gól: Bokor, Fogarasi, illetve Bábik, Lóránth dr.

 

BHFC: Plókai – Szamosi Z., Bábik, Domján, Kiss Gy. – Sára, Egry, Trembulyák, Czipper – Hamar (Lóránth dr.), Tóth Cs.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!