aktuális híreink

U19: Szurkolj a jövő reménységeinek

Bp. Honvéd – Sutjeska Niksic

2017-10-11 09:55:03

U19-es csapatunk bravúros hajrával megnyerte a 2016/2017-es bajnokságot, és ezzel jogot szerzett arra, hogy Magyarországot képviselje az ifjúsági Bajnokok Ligájában. A sorsolás a montenegrói bajnokot, a Sutjeska Niksicset sodorta az utunkba. Simon Miklós együttese két hete, az első mérkőzésen remekül játszott, a 62. percben már 2-0-ra vezetett Bíró Ákos és Stoiacovici Dávid góljaival. A hazaiak ugyan kiegyenlítettek, de a döntetlen így is nagyon jó eredménynek számít. Ahhoz, hogy a fiúk továbblépjenek a következő fordulóba az október 18-i visszavágón nyerni kell, de a 0-0-s és 1-1-es döntetlen is a mieink továbbjutását eredményezné. Hosszabbítás csak abban az esetben lesz, ha visszavágó 2-2-es eredményt hoz.

A mérkőzés iránt nagy az érdeklődés, nem csoda, hiszen a legrangosabb nemzetközi ifjúsági kupáról van szó. Csapatunk továbbjutása esetén a Kajrat Almati – Krasznodar meccs győztesével kerül össze. 

A találkozó megtekintése ingyenes, de 0 forintos jegyet kell váltani. A jegyek kiváltására elővételben is lehetőségük van szurkolóinknak. A Bozsik Stadion főpénztára csütörtökön, pénteken és szombaton is nyitva lesz, ezen kívül a mecsjegy.mlsz.hu weboldalon online is be lehet szerezni a belépőket, de ebben az esetben klubkártyára is szükség van. A bérletek érvényesek a mérkőzésre.

Kérjük szurkolóinkat, hogy minél nagyobb létszámban jöjjenek el a meccsre és hajszolják győzelembe a jövő reménységeit.

 

2017.10.18. (szerda) 17:00, Bozsik Stadion

Bp. Honvéd – Sutjeska Niksic

 

Pénztár nyitva tartás:

október 12. (csütörtök)           17-19 óra között  

október 13. (péntek)               16-19 óra között  

október 14. (szombat)             09-13 óra között

 

A fenti időpontokban a Haladás - Bp. Honvéd és a Bp. Honvéd - Puskás FC mérkőzés jegyeit is meg lehet vásárolni.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!