aktuális híreink

Közlemény

Információk a Haladás-Honvéd meccsel kapcsolatban

2017-10-11 13:43:05

Ismeretes, hogy a Szombathelyi Haladás 2017-18 évi őszi mérkőzéseit jelenleg Sopronban, a városi stadionban (9400 Sopron, Káposztás utca 2-4.) rendezi meg. Az alábbi információkkal szeretnénk segíteni szurkolóinkat:

 

Jegyvásárlás:

18 éves korig ingyenes a belépés! 10 éves kortól diákigazolvány, vagy arcképes igazolvány szükséges a belépéshez. Klubkártya, futballkártya NEM kötelező a jegyvásárláshoz, DE CSAK ARCKÉPES IGAZOLVÁNNYAL LEHET JEGYET VÁSÁROLNI! 500 db jegy áll a vendégszurkolók rendelkezésére, amelyek a Bozsik Stadionban, a helyszínen, Szombathelyen, Sopronban és az interneten kerülnek értékesítésre.

A meccsjegy.mlsz.hu weboldal - klubkártyával - Haladás oldalán elővételben megvásárolhatók a jegyek, amely otthoni kinyomtatása révén elkerülhető a stadion jegypénztárában való sorban állás.

Jegyár: 1.500,- Ft/db

Beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy klubkártyáját, futballkártyáját, vagy arcképes igazolványát hozza magával a szurkoló. Stadion vendégjegypénztára 13:30 órakor nyit a mérkőzés napján, kérjük, hogy a jegy nélkül, autóbusszal érkező szurkolók is legkésőbb 14:45-ig érkezzenek meg a pénztárhoz. Szeretnénk jelezni előre, hogy ha a mérkőzés kezdete előtt 15-20 perccel érkezik meg a szurkolók 50-100 fős csoportja, és nincs online kinyomtatott jegyük, és nem rendelkeznek klubkártyával sem, akkor - 1 főnek a jegykiadása perceket vehet igénybe – lemaradhatnak a mérkőzés kezdetéről, ezért legyenek itt inkább korábban, de az a legjobb, ha már jeggyel érkeznek a stadionhoz.

 

Gépkocsi parkolás:

Vendégszurkolók a Fűzfa soron kialakított parkolókban tudják járműveiket elhelyezni, amely a stadion közvetlen közelében van, és külön bejáraton keresztül lépnek be a stadionba. A stadion vendégparkolója az Ikva patak partján található, amely Sopron Pláza felől a gépkocsi mosó mellett közelíthető meg.

 

Beléptetés:

Forgókapus beléptető rendszer üzemel a soproni stadionban, amelyen a beléptetés 14:30 órakor fog kezdődni. Fontos információ a beléptető kapukkal kapcsolatban, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak majd belépni, a rendszer „ismételt” felirattal jelzi, hogy a belépő már felhasználásra került. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szektort, a rendszer a „téves kapu” kiírással tájékoztatja erről a szurkolót és a rendezőket.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a beléptető kapuba ne teljesen szemben, hanem vállukat kissé előrefordítva, oldalazva lépjenek be.  Amennyiben táskával, vagy csomaggal érkezik a mérkőzésre, azt maga elé szorítva lépjen be a forgókapuba, a táska pántja, vagy ruházata ne akadjon be. Amennyiben mégis valamilyen probléma adódna, és a kapu megáll, kérjük szurkolóinkat, hogy ne kezdjék feszegetni, lökdösni azt, hanem figyeljenek a rendezők instrukciójára.

 

Szurkolók ellátása:

A vendégszektorban büfé és illemhelyek várják a szurkolókat.

 

Szurkolói magatartás:

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

Tájékoztatjuk továbbá a szurkolókat, hogy az Sztv. rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatály alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.

Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.

Reméljük, hogy jelentős számú szurkoló érkezik a vendég szektorba is, akik zavartalan szórakozásban és felejthetetlen sportélményben részesülnek a két klub előkészítő munkája és a csapatok magas szintű játéka révén.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!