aktuális híreink

ÖF: Döntetlen a rangadón

Ferencváros – Bp. Honvéd 1-1

2017-11-07 15:28:26

Szíveslátás-vendéglátás, hirdette régen egy reklámszlogen. Na, ez a jelmondat ismeretlen a Ferencváros népligeti centrumában. A tegnapi FTC – Bp. Honvéd öregfiúk rangadóra érkező, a csapat szerelését, labdákat, ásványvizet, stb. szállító autót nem engedték be a sporttelepre, így majd fél kilométeres gyaloglás várt a stábra.

Gyászszünettel kezdődött a mérkőzés, a két csapat játékosai Szever Jánosra, Johny bácsira, az FTC öregfiúk csapatának intézőjére emlékeztek. Egy Ferencváros - Bp. Honvéd mérkőzés mindig, minden korosztályban rangadónak számít, ráadásul az öregfiúknál a tabella első két helyezettje csapott össze, ennek megfelelően nagy iramban kezdtek a csapatok. Az első 10 perc a hazaiaké volt, majd a Honvéd vette át a játék irányítását, mégis a 32. percben a Fradi egy szögletrúgás után, Szenes révén megszerezte a vezetést, 1-0. Szerencsére nem kellett sokat várni az egyenlítésre. A 36. percben látványos támadás futott a bal oldalon, Bárányos szöktette Hamart, aki fénykorát idézve centerezett középre az érkező Czipper pedig a kapu bal oldalába pörgette a labdát, 1-1.

A szünetben a Ferencváros 3 helyen is cserélt, a mieink változatlan összeállításban kezdték a második félidőt. Alig telt el 4 perc és akár a vezetést is megszerezhettük volna, Váradi tért ölelő kirúgásával Trembulyák lépett ki a védők közül, egyedül mehetett a Fradi kapujára, a kimozduló kapus mellett ellőtte a labdát, de sajnos célt tévesztett. Néhány perc múlva Váradi a kapuját messze elhagyva, lábbal mentett Palásthy elől. Ahogy közeledett a meccs vége egyre feszültebb lett a hangulat, amit a sárga lapok is jeleztek. Az 51. percben Tóth Csaba, a 64. percben Bárányos, végül a 72. percben Keller kapott figyelmeztetést. A mérkőzés hajrájában Bárányos egyedül eldönthette volna a 3 pont sorsát, de tőle szokatlan módon három alkalommal is hibázott. A második játékrészben nem esett gól, így a meccs döntetlenre végződött. A nézők azonban nem csalódtak, mert igazi rangadót láthattak, volt itt minden, esernyőcsel, kötény, rabonázás, látványos becsúszások, minden, ami a labdarúgást széppé teszi.

A 10. forduló után továbbra is a Honvéd vezeti a tabellát 23 ponttal, 22 ponttal áll mögöttünk az MTK és a Ferencváros, de a zöldeknek még van egy elmaradt meccsük az Újpest ellen.

 

Öregfiúk, I. osztály, 10. forduló

Ferencváros – Bp. Honvéd 1-1 (1-1)

Népliget, vezette: Csorba Sándor.

Gól: Szenes, illetve Czipper.

 

BHFC: Váradi – Tóth Cs., Domján, Filó, Móra – Farkas A., Bárányos, Fülöp, Trembulyák – Hamar (Egry 56.), Czipper.

Edző: Szurgent Lajos

FTC: Nagy T. – Fehér (Szeiler 65.), Telek (Tóth R. 41.), Bubcsó, Keller – Józsi, Szenes (Lengyel 41.), Lilik, Holló – Deszatnik (Ujfalusi 41.), Palásthy.

Edző: Dzurják József.

 

Sárga lap: Keller 72., illetve Tóth Cs. 51., Bárányos 64. perc.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Búcsú a Bozsik stadiontól - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!