aktuális híreink

I. Honvéd Teqball Kupa

Bajnok a Kamber – Holender páros

2017-11-10 12:59:44

A teqball olyan sport, amely a labdarúgás és az asztalitenisz elemeinek ötvözetéből jött létre. Domborúan meghajlított asztalon játsszák. A sportot hivatalosan 2016-ban mutatták be Budapesten a brazil Ronaldinho részvételével.

Tegnap délután a Honvéd labdarúgóinak is módjukban állt kipróbálni a sportágat. A termet Bihari Péter, a Puskás Ferenc Általános Iskola igazgatója, a felszerelést és a versenybírókat Huszár Viktor szurkolónk, Teqball biztosította.

Négy asztalon, két csoportban folyt a küzdelem a továbbjutásért. A nyolcaddöntő első mérkőzésén a Pölöskei-Eppel duó kiejtette az edzői párost, így a továbbiakban Erik van der Meer és Mark de Vries már csak szemlélői voltak az izgalmas csatáknak. A következő meccsen nagy küzdelemben a végső győzelemre is esélyesnek tartott Danilo – Lanzafame kettős a Kamber – Holender párossal mérkőzött, a meccs látványos labdamenetek után Kamberék továbbjutását hozta. A másik ágon a Baráth – Tömösvári és a Horváth – Laczkó párost, a Herjeczki – Latifu és a Lovric – Banó kettős búcsúztatta. Az elődöntőben Kamberék nagy küzdelemben legyűrték Eppeléket, a másik ágon Lovricsék diadalmaskodtak. A döntőt végül a Kamber-Holender páros nyerte, a harmadik helyet a Pölöskei – Eppel kettős szerezte meg.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Búcsú a Bozsik stadiontól - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!