aktuális híreink

U17: Hét perces rövidzárlat

MTK – Bp. Honvéd 6-2

2017-11-21 11:37:19

U17 I. osztály, 14. forduló

MTK – Bp. Honvéd 6-2 (2-2)

Agárd, vezette: Horváth György

Gól: Kapronczai (2), Zuigéber (2), Gézárt, Törőcsik, illetve Szabó D., Juhász Zs.

 

BHFC: Schritt – Fehér, Juhász, Nagy B. (Fogarassy), Constantino (Zubán), Tóth P. – Zvara, Májer (Mucsányi), Szabó D., Hajnal, Koródi.

Vezetőedző: Miskei Attila

 

Miskei Attila: - Sérülések és betegség miatt felforgatott összeállításban léptünk pályára, az ellen az MTK ellen, aki az utóbbi négy mérkőzésen 20 gólt lőtt. Már a meccs elején, az 5. percben Szabó Dominik révén szép gólt rúgtunk, amire az ellenfél egy kavarodás után a 10. percben válaszolt. A félidő vége felé a hazaiak egy mélységi bejátszás után vezetést szereztek, de két perc múlva Juhász Zsombor szabadrúgásból kiegyenlített.

Második félidő elején két ziccert is hibáztunk, az ellenfél viszont egy szép kombináció végén vezetést szerzett. Ezután kényszerűségből egy játékosunk maradt a pályán az alapvédelemből. A következő percek rövidzárlata három hazai gólt eredményezett. Előbb egy szögletrúgás után szerzett gólt az MTK, ezt követően türelmetlenségből, eladott labdákból újabb két gólt ért el az ellenfél. Két kényszerű csere után kiegyenlített lett a játék, de már a mérkőzés kicsúszott a kezünkből. Az elkövetett hibákat közösen elemezzük a csapattal, ezekre felhívjuk a figyelmet, mert még egy ilyen 7 perces rövidzárlat nem fordulhat elő, bármilyen összeállításban is lépünk pályára.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Búcsú a Bozsik stadiontól - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!