aktuális híreink

Tóth Mihály vendégként Kispesten

A Mezőkövesd pályaedzőjének örök szerelem a Honvéd

2017-11-22 12:44:42

Koszta Márk nyáron a Honvédtól igazolt Mezőkövesedre, rajta kívül a stábban is van olyan, aki kötődik a Honvédhoz. Tóth Mihály Kispesten nevelkedett, 1996-ban Magyar Kupa-győztes lett a Honvéddal, jelenleg a Mezőkövesd pályaedzője. A szakember a mezokovesdzsory.hu-nak nyilatkozott a szombati meccs esélyeiről:

Pályaedzőnk ezer szállal kötődik szombati ellenfelünkhöz. Tóth Mihály a Honvédban nevelkedett, 1993-ban szeretett egyesületében mutatkozhatott be az élvonalban. Az egykori kiváló csatár több kitérőt követően még kétszer igazolt Kispestre, ahol 70 élvonalbeli találkozón 18 gólt szerzett, emellett 1996-ban Magyar kupát nyert a piros-feketékkel.

„Nagyon szép éveket töltöttem Kispesten – nyilatkozta Tóth Mihály. Az utolsó kispesti periódus nem sikerült úgy ahogy azt elterveztem, ezt nagyon sajnáltam, de összességében sikeres időszakokat töltöttem a Bozsik stadionban. Sok klubban megfordultam pályafutásom során, de a Honvéd marad az örök szerelem. Az elmúlt bajnokságban megérdemelten lett bajnoki a Kispest, de azóta úgy érzem visszaesett a játékuk, ezt szeretnénk kihasználni szombaton. A bajnokcsapathoz látogatunk, de számunkra csak a győzelem lehet az elfogadható eredmény, amelyre képesnek érzem a csapatot. Három bajnoki pontért megyünk Kispestre!”


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Honvéd TV | Csapatépítő Teqball bajnokság - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!