aktuális híreink

Jegyinformációk

Bp. Honvéd – Paksi FC

2017-12-05 10:34:44

A 2017. december 9-én, szombaton, 15.30 órakor, a Paks ellen megrendezésre kerülő hazai mérkőzésünkre jegyek válthatók a Bozsik Stadion főpénztárában, csütörtökön 17 és 19 óra között, pénteken 16 és 19 óra között valamint a mérkőzés napján, szombaton 12.30-tól. A fenti időpontokban a tavaszi idényre szóló bérleteket is meg lehet vásárolni.

A mérkőzésre a mecsjegy.mlsz.hu weboldalon online is tudnak kedvezményes áru belépőket váltani. Ez esetben a jegyeket egy nyomtató segítségével előre kinyomtathatják, vagy az okostelefon képernyőjén megnyithatják azt, így már a stadionban nem kell sorban állni a pénztáraknál, csak a beléptető kapuknál szükséges a jegyen található vonalkódot (vagy kinyomtatva, vagy a telefon képernyőjén megjelenítve) beolvastatni.  Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy lehetőleg éljenek az elővételes, vagy online jegyvásárlás lehetőségeivel, hogy a sorban állás lerövidüljön a mérkőzés napján.

Online jegyet csak klubkártyával lehet vásárolni. Hazai mérkőzéseinkre klubkártya nélkül csak a Bozsik Stadionban lehet jegyet váltani. Ezért nyomatékosan kérjük azon szurkolóinkat, akik klubkártya nélkül látogatják mérkőzéseinket, legalább 1 órával a mérkőzés előtt, vagy a mérkőzés előtt napokon vegyék meg jegyeiket. 

Szurkolói kártyát forgalmazó pénztár és nyitva tartás: Bozsik Stadion (Puskás Ferenc u. 1-3.) 2-es kapujánál található pénztár, amely december 9-én, szombaton 12:30-tól lesz nyitva. A szurkolói kártya kiváltásához bármilyen személyazonosság igazolására hivatalosan is alkalmas okmány felmutatása szükséges (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél).

 

Pénztár nyitva tartás

december 7. (csütörtök)          17-19 óra között

december 8. (péntek)              16-19 óra között

december 9. (szombat)           12:30-tól


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Búcsú a Bozsik stadiontól - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!