aktuális híreink

Évadnyitó sajtótájékoztató

Videós és szöveges beszámoló

2018-01-10 16:35:47

Klubunk ma délután megtartotta évadnyitó sajtótájékoztatóját. Az eseményen jelen volt George F. Hemingway tulajdonos, Supka Attila vezetőedző és új igazolásunk, Heffler Tibor.

George F. Hemingway: „Négy edzőmeccset játszunk Magyarországon, négyet a törökországi edzőtábor alatt, az edzőtáborban élvonalbeli, külföldi csapatok lesznek az ellenfeleink. Keresünk még játékosokat, elsősorban bal oldali védőt és belső középpályást. Az első csapattal kezdi meg a felkészülést számos fiatal akadémista, rajtuk múlik, ki tud megragadni az első keretben, ez is jelzi, hogy már a következő bajnokságra is készülünk, nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is bizonyítani kívánjuk, hogy Közép-Európa legjobb akadémiája a miénk.”

Supka Attila: „Cél a nemzetközi porondra való kijutás, mindegy, hogy a bajnokságban vagy a Magyar Kupában érünk el olyan eredményt, ami erre feljogosít minket. Az építkezéshez biztos alapunk van, Marco Rossi eredményes csapatára tudunk építeni, meg kell találnunk a megfelelő játékrendszert, illetve a hiányzó posztokra a megfelelő játékosokat. Az NB I-ben bármi megtörténhet, de már a Siófok elleni kupameccsre is szeretnénk a csúcsra járatni a csapatunkat. És már a bajnokság elején csökkenthetjük az éllovasokkal szembeni lemaradásunkat, mert az FTC és a Videoton ellen kezdünk.”

Heffler Tibor: „Nehéz fél éven vagyok túl, szeretnék újra fölkapaszkodni arra a szintre, ahol korábban voltam. Nagyon motivált vagyok, segíteni szeretnék a csapatnak, meghálálni azt a bizalmat, amit kaptam. Tudom, hogy nehéz lesz bekerülni a kezdőbe, mert nagyon jó játékosaink vannak, de ez a célom.”

George F. Hemingway kérdésekre válaszolva elmondta, zajlanak a tárgyalások a szerződéseik meghosszabbításáról Nagy Gergővel, Bobál Dáviddal, George Ikenne-King Patrickkal, Eppel Mártonról kijelentette, szeretnénk megtartani, de hivatalos ajánlat még nem érkezett a klubhoz a kivásárlásával kapcsolatban. Hemingway hozzátette, a három lejáró szerződésű játékosunkat is szeretnénk megtartani.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Búcsú a Bozsik stadiontól - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!