aktuális híreink

KLUBKÁRTYA INFORMÁCIÓK

Kedves Szurkolóink!

2018-01-16 11:39:13

A 2017/18-as tavaszi szezonban is érdemes kiváltani a klubkártyát, ha el akarjátok kerülni a sorban állást. Minél többen rendelkeznek kártyával, annál gyorsabban megy a jegykiadás a pénztárakban. A szurkolói kártya kiváltásához bármilyen személyazonosság igazolására hivatalosan alkalmas okmány felmutatása szükséges (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). A kártya kiváltási díja 1000 Ft/fő. Kártyát előzetesen igényelni a https://hnvklubkartya.mlsz.hu/ oldalon lehet. Klubkártya átvételére csak személyesen van lehetőségetek.

A klubkártyák érvényességi idejének meghosszabbítását a https://klubkartya.mlsz.hu/ oldalon a „Saját adatok karbantartása” gombra kattintva tudjátok megtenni. Belépni a klubkártya számával és a PIN kóddal tudtok, ami alapesetben születési hónap és nap (pl. 0825, ha augusztus 25-én születtél), az űrlap alján látható a jövőbeni lejárati dátum. Itt tudjátok frissíteni az esetlegesen megváltozott személyes adataitokat. Ez után nem kell mást tenni, csak a „Mentés” gombra kattintani. Figyelem! Csak a még érvényes klubkártyák érvényességi idejét tudjátok meghosszabbítani. Abban az esetben, amennyiben lejárt a klubkártya, úgy újat kell kiváltani a fent leírtak szerint.

Az online jegyvásárláshoz kötelező a klubkártya, amellyel kedvezményesen vásárolhatók az interneten jegyek a meccsjegy.mlsz.hu.

A 10 év alatti gyermekek számára az ingyenes jegy kiváltásához a Kispest illetve a Családi szektorba nem szükséges a klubkártya.

Online ingyenes jegyet vásárolni klubkártyával sincs lehetőség!


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!