aktuális híreink

Más volt a ritmus, mint egy rangadón

Horváth Andrással beszélgettünk

2018-02-11 11:40:00

Akik tegnap játszottak, ma délelőtt regeneráló edzést kaptak, a többiek teljes értékű munkát végeztek. Bár igen kemény meccset játszottunk az oroszok ellen, szerencsére sérülés nélkül végződött a találkozó. A tréning után a meccs egyik hősével, Horváth Andrással beszélgettünk.

Milyen volt a meccs, hogyan láttad a kapuból?

Az orosz csapat más tempóban játszik, mint amit otthon megszoktunk, fel kellett vennünk a ritmust, ez negyedóra, húsz per alatt sikerült is. Szerencsére addig nem kerültünk hátrányba. Kemény mérkőzés volt, a srácok hajtottak, küzdöttek, voltak kemény faultok, kakaskodások, de szerencsére sérülés nem történt. Az ilyen meccseknek van értelme, amikor rá vagyunk kényszerítve arra, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból.

Mennyiben volt más ez a ritmus, mint otthon egy rangadón?

Annál erősebb volt az iram, a végére elfáradtunk egy kicsit, de megtettünk mindent.

Volt néhány bravúros védésed, hogyan emlékszel vissza?

Az első félidőben az alapvonalról bepasszolt labdát 5 méterről elrúgta az orosz fiú, reflexszerűen belekaptam, rögtön utána szögletet rúgtak, a rövidre csúsztatott labdát is sikerült hárítanom. Volt egy szituáció, amikor belőtték a védelem mögé a labdát, a csatár lövését lábbal sikerült védenem. Volt még egy távoli lövés, amit jól eltalált a csatár, azt is sikerült védenem.

Lassan eltelt egy hét, hogy érzed magad az edzőtáborban?

Jól érzem magam, a körülmények szenzációsak, nagyszerű pályákon készülünk. A jó futballhoz pálya, labda, jó edzések kellenek, itt minden megvan. Nekem ez nagyon pozitív időszak. Dolgozunk becsülettel, fáradtak vagyunk, a mérkőzés pedig egy extra terhelést ad, ilyenkor jól jön a pihenő. Délután nincs edzés, jól fog esni a kikapcsolódás.honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Aranyoroszlánok S02E05 | HonvédTV | Budapest Honvéd - Újpest 2-2 - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!