aktuális híreink

A horvát Slaven Belupo látogatott a Bozsik stadionba

Szombaton Honvéd-Fradival rajtol a bajnokság

2018-02-11 20:59:23

Hajrájához érkezett utánpótlás csapataink felkészülése; szombaton már folytatódik a bajnokság. Az U19 és az U16 is a Ferencváros ellen játszik majd, előbbi a Bozsikban 10 órakor, utóbbi pedig a Népligetben lép pályára 9 órától.

   De a bajnokik előtt még nemzetközi mérkőzést játszottak akadémistáink a hétvégén. Az U17 és az U16 ellenfele a horvátországi Koprivnicáról (Kapronca) érkezett NK Slaven Belupo korosztályos gárdái voltak. Először az U17 lépett pályára. Bár több hiányzója is volt Miskei Attilának, mégis egy kiváló mérkőzést játszottak a horvát csapattal. Az edző a mérkőzés közben is hangsúlyozta és ezt a pályán látottak is megerősítették, ilyen erős csapattal nem játszottunk a felkészülés során. A 42. perc nagy helyzetet hozott, ekkor Szeles Patrik miután elvitte a kapus mellett a labdát, egy kicsit kisodródott és csak a kapufát sikerült eltalálnia. A szünet előtt mégis sikerült megszerezni a vezetést, Komiszárt buktatták a büntetőterületen belül. A tizenegyest Juhász Zsombor végezte el, lövését a kapus lábbal védte, de Zsombi másodszorra már nem hibázott.  A második félidő elején Komiszár Kristóf megsérült le is kellett cserélni, Vizi Dávid érkezett helyette.  Nagy iramú második félidőben az eredmény már nem változott.

    Következett az U16. Farkas Tibornak sem volt könnyű helyzete a betegségek és a sérülések miatt. Ezen a meccsen, ahogy az eredményen is látszik, játékban nagyobb volt a különbség a két csapat között. Előbb egy szép Buna Gabor fejes góllal, majd Kovács Dominik büntetőjével 4 perc alatt két gólos vezetésre tettünk szert. Okosan játszott a csapat, a 62. percben aztán László Dávid (aki felkészülés alatt játszott az U19-ben, az U17-ben és az U16-ban is) találatával alakult ki a végeredmény.  

U-17

Bp.Honvéd-MFA  U17 - NK Slaven Belupo U17    1-0  (1-0)   

Bozsik Stadion, műfüves pálya, Vezette: Erdélyi Dániel. Gólszerző:  Juhász Zsombor  (45')

Bp.Honvéd-MFA:  Schritt -  Simó,  Juhász Zs.,  Markos,  Szeles  -  Darabont,  Zvara  -  Májer P. -  Fogarassy, Komiszár,   Tóth P.

Játszottak még: Kemenes (kapus), Constantino,  Mucsányi, Vizi , Fehér A.        Edző: Miskei Attila

 

U-16

Bp.Honvéd-MFA  U16 - NK Slaven Belupo U16    3-0 (2-0)    

Bozsik Stadion, műfüves pálya. Vezette:  Szuhadovszky Dávid

Gólszerzők:  Buna Gábor (14'),  Kovács Dominik (18' büntetőből),  László Dávid (62')

 

Bp.Honvéd-MFA: Dúzs - Buna,  Fazekas,  Horváth M,  Sikorszki - Csaba D. - Kovács D,  Csányi -  László D, Molnár R,  Németh B.

Játszottak még: Megyeri (kapus),  Eördögh,  Bartha B,  Bartha R,  Földesi. Edző: Farkas Tibor

 

Maros József

 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Aranyoroszlánok S02E05 | HonvédTV | Budapest Honvéd - Újpest 2-2 - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!