aktuális híreink

A csapat várja már a tétmeccseket

Edzés utáni beszélgetés Pölöskei Zsolttal

2018-02-13 13:04:53

Az elmúlt hetek kemény munkája után ma könnyebb tréninget végzett a csapat, amelyen a pontrúgások gyakorlása játszotta a főszerepet. Edzés után Pölöskei Zsolttal beszélgettünk az elmúlt napokról, amiből többek között kiderült, hogy a csapat már nagyon várja a tétmeccseket.

Tegnap a Habarovszk ellen olyan meccsen vesztettünk, ami nyerhetőnek tűnt. Mi a véleményed?

Ez már a második olyan meccs, ahol verhető ellenfél ellen nem sikerült nyerni. A koszovóiak ellen és tegnap az oroszok ellen is megvoltak a helyzeteink, mégis mind a két meccsen vereséggel hagytuk el a pályát.

Mi lehet ennek az oka?

Két dolgot látok. Az egyik, hogy a helyzeteinket nagyobb százalékban kell kihasználnunk, nem pazarolhatjuk el ziccereket. A másik, hogy csapatként még jobban kell együttműködnünk. A két vesztes meccsen szerepelt csapat nem egy összeszokott társaság, de ettől függetlenül csapatként jobban össze kell dolgoznunk.

Lassan az edzőtábor végére érünk, mik a tapasztalataid?

Nekem személy szerint nagyon jó, hogy sérülés nem hátráltatta a felkészülésemet, az összes edzést, és a két meccset végig tudtam csinálni, ilyen már régen volt. Kezdem egyre jobb állapotban érezni magamat. Magáról az edzőtáborról: az eredményektől függetlenül az elvégzett munka meg volt, mindenki egyre jobb állapotban van és most már mindenki a tétmérkőzések várja, mert a barátságos mérkőzések feelingje nem hasonlítható a tétmeccsekéhez. Kicsivel több, mint egy hét és kezdődik a szezon, nagyon várja már a csapat, hogy megmutathassa, hogy mire képes.

A posztodon nagy a választék, hogyan látod az esélyeidet a csapatba kerülésre?

Azt látom nem lesz könnyű feladat, mert jelenleg négyen vagyunk két pozícióra. Természetesen mindent megteszek, hogy a csapatba kerüljek. Jelenleg két fronton vagyunk érdekeltek és az a célunk, hogy ez a szezon végére is így legyen. A kupát mindenféleképpen meg akarjuk nyerni, és a bajnoki dobogóról sem mondtunk le. Viszonylag sok mérkőzés lesz a három hónap alatt, úgy, hogy szerintem mindenki lehetőséget fog kapni.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Aranyoroszlánok S02E05 | HonvédTV | Budapest Honvéd - Újpest 2-2 - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!