aktuális híreink

U16: A nagy sorozat folytatódik

Bp. Honvéd-MFA - Videoton 3-1

2018-02-26 12:51:04

A múlt heti, Fradi elleni siker után, ezúttal a Bozsik Stadionban lépett pályára a tabellán első helyen álló U16-os csapatunk. Az ellenfél a 8. helyen álló Videoton csapata volt.

Már az első percekben kiderült, hogy melyik a jobb csapat. Többet birtokoltuk a labdát, lendületesen játszottunk. Ennek gyorsan meg is lett az eredménye, Eördögh Andris talált a kapuba. A 26. percben Molnár Rajmund nagy gólhelyzetben lőtte a kapusba a labdát. A 30. percben pedig valóságos tűzijátékot rendezett csapatunk, melynek végén Németh Barna a kapufára fejelte a labdát. A fölényünk aztán meghozta második gólunkat. Fazekas Lóri remek fejessel zárta le az első játékrészt.

A második 45 percben továbbra is uraltuk a játékot. Az 55. percben egyedül ugrott ki Molnár Rajmund, de óriási helyzetben mellé lőtte a labdát. A találkozó hajrájában aztán két csereként pályára lépő játékosunk, Csányi Andris és Kocsis Doma hozta össze harmadik találatunkat. A végére még maradt egy vendéggól, de ez már nem osztott, nem szorzott.

Egy mérkőzéssel többet játszva 9 pont az előnyünk, a Ferencvárostól vereséget szenvedett PAFC előtt.


U16

Bp. Honvéd-MFA - Videoton 3-1 (2-0)

Bozsik Stadion, műfüves pálya

Vezette: Barta Tibor (Vrbovszki Pál és Zahorán János)

Gólszerzők: Eördögh András (5.,1-0), Fazekas Lóránt (43., 2-0), Kocsis Dominik (82., 3-0), Vida (88., 3-1).


Bp. Honvéd-MFA: Dúzs - Buna, Fazekas, Török, Földesi (Csányi 70.), Sikorszki - Csaba D. (Bónus 79.) - Eördögh (Szecsődi 85.), Kovács D. - Molnár R. (Kocsis D. 79.), Németh B. (Bartha R. 70.)

Edző: Farkas Tibor


GÓLOK

5' Molnár Rajmund lövése a kapusról kipattant, Eördögh András 15 méterről lőtt az üres kapuba. 1-0

43' Jobboldali szöglet után, Fazekas Lóránt emelkedett a legmagasabbra és 4 méterről fejelt a jobb sarokba. 2-0

82' Csányi Ádám húzott el a baloldalon, középre lőtt labdáját Kocsis Dominik a védőjét megelőzve, 5 méterről egyből lőtte a bal sarokba. 3-0

88' Hosszú előre rúgott labdára indult Vida Dorián és egyedül tört kapura, majd 14 méterről a kifutó kapusunk mellett lőtt a kapuba.  3-1


Farkas Tibor: - Egy jól szervezett csapattal találkoztunk, megbeszéltük a fiúkkal, hogy nem érdemes nézni a tabellát ki hol foglal helyet, mert a fehérvári csapat sokat fejlődött az ősz óta. Bizony komoly energiát kellett mozgósítanunk annak érdekében, hogy előnyt tudjunk szerezni már az első félidőben.

- A második 45 percben is voltak lehetőségeink, még biztosabbá tehettük volna a győzelmet, de ezek kimaradtak. Minek tulajdonítható ez, a koncentráció hiánya vagy inkább a figyelmetlenség?

- Való igaz, megvoltak a lehetőségeink, az újabb gól, gólok szerzésére is. A kapu előtt rossz döntést hoztunk, elkapkodtuk, elsiettük a helyzeteket és volt, hogy technikailag nem tudtuk ezeket megoldani. 

- A múlt héten azt mondtad, csak az eredménnyel vagy elégedett, a játékkal nem. Láttál a mai játékunkban fejlődést a múlt heti, Fradi elleni meccshez képest?

- Igen, azt gondolom történt előrelépés a játékban mindenképpen, de azért még ez messze van az őszi formánkhoz. 


Maros József


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!