aktuális híreink

Jegyinformációk

DVSC (MK), Haladás (NBI)

2018-03-12 15:12:00

A héten két mérkőzést is rendeznek a Bozsik Stadionban, március 14-én, szerdán, 16 órakor a Debrecen (Magyar Kupa), és március 17-én, szombaton 17 órakor a Haladás (NB I) ellen lép pályára csapatunk. Március 14-én nemcsak a Debrecen elleni meccsre lehet jegyet venni, hanem a szombati Bp. Honvéd - Haladás mérkőzésre is. A mérkőzés napokon bérletet is lehet vásárolni.

A mérkőzésekre a mecsjegy.mlsz.hu weboldalon online is tudnak kedvezményes áru belépőket váltani. Ez esetben a jegyeket egy nyomtató segítségével előre kinyomtathatják, vagy az okostelefon képernyőjén megnyithatják azt, így már a stadionban nem kell sorban állni a pénztáraknál, csak a beléptető kapuknál szükséges a jegyen található vonalkódot (vagy kinyomtatva, vagy a telefon képernyőjén megjelenítve) beolvastatni. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy lehetőleg éljenek az elővételes, vagy online jegyvásárlás lehetőségeivel, hogy a sorban állás lerövidüljön a mérkőzés napján.

Online jegyet csak klubkártyával lehet vásárolni. Hazai mérkőzéseinkre klubkártya nélkül csak a Bozsik Stadionban lehet jegyet váltani. Ezért nyomatékosan kérjük azon szurkolóinkat, akik klubkártya nélkül látogatják mérkőzéseinket, legalább 1 órával a mérkőzés előtt, vagy a mérkőzés előtt napokon vegyék meg jegyeiket.  

Pénztár nyitva tartás

03.14. (szerda)            13 órától         (DVSC, Haladás meccs és bérlet vásárlás)  

03.17. (szombat)         14 órától         (Haladás meccs és bérlet vásárlás)


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!