aktuális híreink

Alakul a csapat játéka

Hátrányból fordítva győzött a Honvéd a Zlate Moravce ellen.

2018-07-07 19:39:00

Négy nap alatt alatt a második felkészülési mérkőzését nyerte meg a Budapest Honvéd, amely szerdán az FC Nitra, szombaton pedig a Zlate Moravce együttesét győzte le. Utóbbi találkozón ráadásul hátrányból fordított az együttes, hiszen a szünetben még a szlovák rivális vezetett 1–0-ra, a végén azonban csapatunk örülhetett.

„Az első félidőben is több lehetőségünk volt, öt-hat olyan helyzetet jegyeztünk fel, amiből gólt szerezhettünk volna – kezdte Supka Attila vezetőedző. – A kapott gólunkat figyelmetlenség előzte meg, de addig is jobban játszottunk, illetve szükségünk van olyan játékosokra, akik ezeket a lehetőségeket kihasználják.”

A szakember a szünetben sort cserélt, és ahogy a korábbi felkészülési mérkőzéseken, ezúttal is több fiatalt vetett be, a második félideji Honvéd pedig megfordította a mérkőzést. Előbb Májer Milán egyenlített, majd Fousseni Bamba belőtte a győztes gólt is.

„Az előző szezonban is így volt, és most is ez a tervünk, hogy lehetőséget adunk a fiataloknak – hangsúlyozta Supka Attila, és ez is jelzi, hogy a klub számít az ifjú tehetségekre. – Az első félidőben már úgy álltunk fel, ahogy akár a szerdai mérkőzésen is játszhatunk a Rabotnicski ellen, bár elképzelhető, hogy lesz még egy-két változás az összeállításban.”


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!