aktuális híreink

Nagy Gergő bombagólt lőtt

Az idegenben szerzett találat sokat érhet a visszavágón.

2018-07-12 02:20:00

Az Európa-liga-selejtező első mérkőzésén Macedóniában 2–1-es vereséget szenvedtünk a Rabotnicski ellen, de Nagy Gergő 45. percben szerzett gólja sokat érhet a budapesti visszavágón. Középpályásunk a mérkőzés után értékelte a csapat teljesítményét.

Ritka nagy gólt lőttél. Hogyan láttad belülről a meccset?

Sajnos a nagy gól most csak arra volt elég, hogy életbe tartsuk magunkat. Megmaradt a jó esélyünk a továbbjutásra, hiszen egy góllal is tovább léphetünk, de azt gondolom, ha jövő héten is így játszunk, mint az első meccsen, akkor semmit nem ér a gólom. Magasabb tempóra kell kapcsolni, mert a szerdai elég vontatott játék volt. Kiindulva a két legutóbbi edzőmérkőzésből a csapat ennél a teljesítménynél sokkal jobbra képes. Természetesen a felkészülési meccset nem lehet összehasonlítani egy Európa-liga-selejtezővel.

Meglepett benneteket a Rabotnicski játéka? 

Nem lepett meg, erre készültünk, tudtuk, hogy egy hajtós, rakkolós csapat lesz az ellenfelünk. Szerintem mi leptük meg saját magunkat, az enervált játékunkkal.

Mit vársz a visszavágótól?

Győzelmi kényszerben vagyunk, hiszen a döntetlennel már a macedónok mennek tovább. Sokkal kezdeményezőbben kell játszanunk, viszont hátul az egységet, biztonságot meg kell tartanunk, hogy ne tudjanak úgy mögénk kerülni, mint ahogy az első mérkőzésen megtették egy párszor.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!