aktuális híreink

A második érkező

Mohamed Mezghrani is a Honvéd játékosa lesz

2019-01-21 19:00:00

A múlt héten szerződtetett grúz Zaka Beglarishvili mellett a próbajátékon szereplő belga(-algériai) Mohamed Mezghrani is elutazott a Budapest Honvéd törökországi edzőtáborába. Mezghrani leigazolása már fél évvel korábban is felvetődött, a Honvéd megfigyelői pedig több korábbi mérkőzését is látták, s ennek ismeretében tartott az edzőtáborba a klubbal. A Belgiumban nevelkedő jobb oldali védő aztán élőben is – a Ludogorec elleni felkészülési mérkőzésen, illetve az edzéseken – jó benyomást tett a szakmai stábra, s miután a klubvezetés is egyezségre jutott a labdarúgóval, Mezghrani fél+kétéves szerződést kötött a Honvéddal.

A 24 esztendős futballista Belgiumban született, és ott is kezdett focizni, az FC Brüsszelben nevelkedett, majd a Standard Liége korosztályos, illetve tartalékcsapatában szerepelt. A folytatásban a KV Turnhout, aztán a KFC Duffel játékosa volt, később pedig Hollandiába szerződött, az RKC Waalwijk együtteséhez. Az őszi szezont az algériai USM Alger csapatánál töltötte, s szabadon igazolhatóként érkezett a Honvédhoz.

Mezghranit szeretettel köszönjük klubunknál, és sok sikert kívánunk neki a honvédos karrierjéhez!

 

Mohamed MEZGHRANI

Született: 1994. június 2.

Magasság/súly: 178 cm/69 kg

Poszt: jobb oldali védő

Klubjai: FC Brüsszel, Standard Liége, KV Turhout, KFC Duffel (mind belga), RKC Waalwijk (holland), USM Alger (algériai)

 

 

A HONVÉD TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁSAI

Érkezett: Zaka Beglarishvili (grúz, FC Flora, észt – fél éve kölcsönbe), Mohamed Mezghrani (belga, szabadon igazolhatóként, fél+2 év)

Távozott: Baráth Botond (Sporting Kansas City, amerikai), Hidi Patrik, Holdampf Gergő (Szombathelyi Haladás), Kovács Nikolasz (Balmazúváros –fél évre kölcsönbe), Tomás Pilík (cseh)

Átadólistán: Pölöskei Zsolt

Hosszabbított: Cipf Dominik


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!