aktuális híreink

Csúszni-mászni

Djordje Kamber a PAFC ellen már visszatérhet a csapatba

2019-02-08 16:44:00

Combsérülés miatt volt kénytelen kihagyni a Ferencváros elleni bajnokit (és a felkészülés egy részét) a csapatkapitány Djordje Kamber, aki viszont a héten már együtt tréningezett a társakkal, szombaton pedig számíthat rá Supka Attila vezetőedző.

„Örülök, hogy visszakerültem a csapatba, ezen a héten már minden gyakorlatot a többiekkel közösen végezhettem – újságolta Djordje Kamber. – A felkészülés során egy ideig csak külön gyakorolhattam, de akkor is maximális erőbedobással készültem. Az ilyen helyzetet fejben a legnehezebb kezelni, hiszen külön kell edzeni, ráadásul amikor jobban lettem, és pályára léptem az egyik edzőmeccsen, akkor újra megfájdult a combom. Viszont tudtam, hogy mi a cél, hogy minél hamarabb játszhassak, és csak erre fókuszáltam a rehabilitáció során.”

A rutinos védő hozzátette, a Ferencvárossal szemben jól játszott a csapat – sajnos ez nem párosult pontszerzéssel –, és ez a jó teljesítmény plusz energiákat adhat a társaságnak.

„Még jobban kell koncentrálni, pörögni, csúszni-mászni – hangsúlyozta Djordje Kamber, amikor arról kérdeztük, mire lesz szükség szombaton a remélt győzelemhez. – Az utóbbi néhány bajnokin nem volt szerencsénk sem, bízom benne, hogy a szerencse is mellénk áll, ha így lesz, és sokat dolgozunk a sikerért, akkor eredményesek lehetünk.”honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!