aktuális híreink

Egy győzelem, két döntetlen

Veretlenek maradtunk az Illés Akadémiával szemben

2019-03-19 11:06:00

Az U17-es, az U15-ös és az U14-es csapatunk is az Illés Akadémia ellen játszott a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulójában. A legidősebb korosztály idegenben lépett pályára, és ért el döntetlent, s továbbra is az élen áll a bajnokságban.

Az U15-ös és az U14-es gárda az utánpótlásközpontban fogadta a szombathelyieket, előbbi csapatunk magabiztos, 4–2-es győzelmet aratott, utóbbi pedig 0–0-ás döntetlenre végzett. Sikerével az U15-ös csapat megelőzte a Mol Vidit, és már második a tabellán, míg az U14-es együttes továbbra is az élen áll.

 

U17-ES BAJNOKSÁG, 19. FORDULÓ

Illés Akadémia-Haladás–Budapest Honvéd-MFA 2–2 (1–1)

Szombathely

Vezette: Takács Gábor (Füzi, Gulyás) 

Gólszerző: Kállai (13.), Volter (72.), ill. Buna (42.), Németh B. (50)

Honvéd: Megyeri – Földesi (Németh D., 70.), Szabó A., Horváth M., Eördögh, Bocskay, Molnár, Németh B. (Kocsis, 81.), Sikorszki, Buna, Fazekas

Vezetőedző: Farkas Tibor

Farkas Tibor: – Jó iramú, inkább párharcokkal tarkított mérkőzést láthattunk, ami a fordulatokban is megmutatkozott. Talán elmondható, hogy igazságos eredmény született.

 

U15-ÖS BAJNOKSÁG, 19. FORDULÓ

Budapest Honvéd-MFA–Illés Akadémia-Haladás 4–2 (2–0)

Budapest, Honvéd-MFA utánpótlásközpont

Vezette: Milavecz Péter (Bartos, Baranyi)

Gólszerző: Ulbert (15., 26.), Pilter (43.), Birkás (67.), ill. Horváth K. (63.), Miszori (80.)

Honvéd: Schrankó – Gera (Patócs, 67.), Moery, Tarcson (Scsoka, 67.), Szűcs T. (Fehér, 55.), Polák, László (Birkás, 55.), Pilter, Szabó V. (Tamási, 72.), Ulbert, Pekár

Vezetőedző: Isa Gábor 

Isa Gábor: – Elég pontatlan játékkal kezdtünk. Sok alaphelyzetet rosszul oldottunk meg. Ennek ellenére a félidőt kétgólos előnnyel zártuk. A második félidő már simábbnak tűnt. Fölényben játszottunk, és sikerült tovább növelni az előnyünket. A vendégcsapatnak a végén sikerült kozmetikázni az eredményt.

 

U14-ES BAJNOKSÁG, 19. FORDULÓ

Budapest Honvéd-MFA–Illés Akadémia-Haladás 0–0

Budapest, Honvéd-MFA utánpótlásközpont

Vezette: Fekete László (Busai, Hetesi)

Honvéd: Tóth B. – Kis K. (Ledacs-Kis, 68.), Sebe, Bezzeg, Knolmár (Varga P., 41.), Klausz (Szűcs L., 72.), Zsigmond, Szántó (Horváth K., 51.), Kis Koppány (Koblinger, 72.), Kocsis (Hajzlinszki, 68.), Mihály (Kruppai, 51.)

Vezetőedző: Takács László

Takács László: – Egy nagyon szervezett csapattal találkoztunk, és mi nem tudtunk olyan ritmust diktálni mint az előző hetekben. Lassan, sok technikai hibával játszottunk, nem volt meg bennünk a kellő átütőerő, hogy megnyerjük a mérkőzést, így igazságos eredmény született.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!