aktuális híreink

A legjobbak között

Több játékosunk is bekerült a forduló válogatottjába

2019-03-19 14:07:00

Remek játékkal aratott magabiztos, 3–0-ás győzelmet a Budapest Honvéd FC együttese szombaton a Paksi FC ellenében, a találkozón Holender Filip duplázott, David N’Gog pedig egy gólt és két gólpasszt jegyzett.

„Jól sikerült a felkészülésünk, szerettünk is volna javítani az elmúlt hetek gyengébb eredményei után, nehéz a magyar bajnokság, de jobb szereplésben bíztunk – mondta David N’Gog. – A Paks ellen mindannyian jobban teljesítettünk, csapatként sikerült feljavulnunk. Természetesen örülök a gólomnak és a két gólpassznak, jól ment a játék, de csatárként ez is a dolgom, és emeljük ki a két gólt szerző Holender Filipet is. Megvan az összhang vele, ahogy Danilóval, vagy éppen Tischler Patrikkal is, örülök, hogy ilyen jól alakult ez a mérkőzés.”

A jó teljesítményeket pedig a sportsajtó is elismerte, hiszen a Nemzeti Sport és a csakfoci.hu által összeállított forduló válogatottjában több játékosunk is helyet kapott.

A Nemzeti Sportnál Djordje Kamber, David N’Gog és Holender Filip is bekerült a legjobbak közé, sőt a sportnapilapnál Holender lett a forduló játékosa. A csakfoci.hu csapatában is három honvédos szerepel, ott a Holender, N’Gog kettős mellett Gróf Dávid kapott helyett, sőt, a portál Supka Attilának ítélte oda a forduló edzője címet.

Holender Filip jellemzése a Nemzeti Sportban: Önbizalomtól duzzadva futballozott, már az első félidő közepén duplázott a kispesti támadó a Paks ellen. Az első gólja előtt remekül vette át a labdát, lépett be védője elé, majd higgadtan értékesítette a helyzetét. Ezután fejjel is eredményes volt, nem kérdés, hogy duplájával kiemelkedett a mezőnyből. Közeleg az Európa-bajnoki selejtező, nem lenne meglepő, ha a góllövőlistát Davide Lanzafaméval vezető (12-12 gól) csatár lehetőséget kapna korábbi edzőjétől, Marco Rossi szövetségi kapitánytól.

 

A csakfoci.hu így írt a mieinkről

Gróf Dávid: ezúttal nem volt kiemelkedő teljesítmény a kapuban, Grófnak azonban a második félidőben több alkalommal is akadt tennivalója, ám magabiztosan állta a sarat, olykor bravúrokat is bemutatva.

David N’Gog: veszélyes kettőst alkottak Holenderrel, a francia csatár egy góllal és két gólpasszal járult hozzá a háromgólos sikerhez.

Holender Filip: továbbra is kirobbanó formában van a kispestiek gólzsákja, aki ezúttal két góllal vette ki a részét csapata győzelméből. Az InStat-index alapján pedig az egész forduló legjobb teljesítményét nyújtotta.

Supka Attila: az elmúlt hetekben bukdácsolt a bajnokságban a Honvéd, valamint a hétközi kupameccsen sem volt meggyőző a játéka, de a hétvégi bajnokira összekapta a csapatát Supka Attila. A Honvéd két kulcsember (Gazdag Dániel, Danilo) távollétében is fontos győzelmet aratott, így továbbra is versenyben van az EL-szereplést jelentő harmadik helyezésért.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!