aktuális híreink

Egy győzelem, egy döntetlen

Kétszer is hátrányból állt fel, majd győzött az U14-es csapat

2019-03-27 14:05:34

A Budapest Honvéd-MFA U15-ös és U14-es csapata is Felcsúton szerepelt a legutóbbi fordulóban. Mindkét korosztályban igazi rangadónak ígérkezett a találkozó, hiszen míg az U15-ös bajnokságban a PFLA vezeti a pontvadászatot és a Honvéd a második, addig az U14-nél a kispesti csapat az első a tabellán és a felcsútiak a harmadikok.  Ennek tükrében szoros eredmények születtek mindkét meccsen. A 15 év alattiak 1–1-es döntetlent játszottak, még a tizennégy évesek fordulatos mérkőzésen 3–2-re legyőzték felcsútiakat. A forduló után az U15-ös gárda maradt a második helyen, míg az U14-es csapat továbbra is vezeti a bajnokságot két pont előnnyel a Vasas előtt.

 

U15-ÖS BAJNOKSÁG, 20. FORDULÓ

Puskás Akadémia–Budapest Honvéd-MFA 1–1 (1–0)

Felcsút, Pancho Aréna

Vezette: Wittner József (Stumpf, Kalocsai)

Gólszerző: Babós (2.), ill. Rácz (75.)

Honvéd: Schrankó — Nagy Z., Moery, Tarcson (Gera, 63.), Keresztes, Kiss L. (Birkás, 75.), Pilter, Polák (Rácz, 54.), Szabó V. (Mázsás, 54.), Ulbert, Pekár

Vezetőedző: Isa Gábor 

Isa Gábor: – A lehető legrosszabb forgatókönyvvel kezdődött a mérkőzéssel, hiszen az második percben gólt kaptunk. A mérkőzés hátralévő részében hatalmas mezőnyfölényben játszottunk, de sajnos a vége előtt sikerült csak egyenlíteni. A mérkőzés képe alapján közelebb álltunk a győzelemhez.

 

U14-ES BAJNOKSÁG, 20. FORDULÓ

Puskás Akadémia–Budapest Honvéd-MFA 2–3 (1–0)

Felcsút, Pancho Aréna

Vezette: Jónás Péter (Horváth M., Horváth B.)

Gólszerző: Bajtel (39.), Kapus (52.), ill. Klausz (44.,76.), Varga P. (62.)

Honvéd: Tóth B. — Kis K.(Hajzlinszki, 75.), Sebe, Bezzeg, Szűcs, László (Ledacs-Kis, 75.), Knolmár (Mihály, 58.), Klausz, Zsigmond (Varga P., 58.), Kis Koppány (Szántó, 63.), Kocsis (Horváth K., 63.)

Vezetőedző: Takács László

Takács László: – Az első félidőben végig nagy fölényben játszottunk, mégis egygólos hátrányba kerültünk. A második felvonásban kiegyenlítettebb lett a játék, mert ellenfelünk kijjebb jött, ezáltal viszont több területünk nyílt, amit nagyon jól futottunk meg, és jók voltak a beindulások is. Igazi csapatmunka volt ez a győzelem, cseréink is jól szálltak be, megérdemelten fordítottuk meg a találkozót!

 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!