aktuális híreink

Komiszár Kristóf eldöntötte

Legyőzte a Honvéd-MFA U19-es csapata a PFLA együttesét

2019-04-01 14:15:00

Remek időben, sok néző előtt és kiváló körülmények között léphetett pályára szombaton U19-es csapatunk. Az ellenfél a PFLA együttese volt. A presztízscsata előtt a Honvéd a harmadik helyen állt 31, a rivális pedig a negyediken 24 ponttal.

Kiegyenlített játékot hozott az első félidő, mindkét együttes igyekezett kihasználni a remek pályát, és inkább a földön próbált akciókat vezetni. Bár voltak helyzetecskék az első játékrészben, egy igazi nagy gólhelyzetet láthattak a nézők a vendégek kapuja előtt: a 35. percben. Cipf (képünkön) beadását az ötös sarkánál Irimiás lövés helyett megpróbálta átvenni, de a védőknek sikerült odalépni, így oda lett a helyzet.

A második játékrész elejére aztán igazán nem lehetett panaszunk, mindkét csapat megszerezhette volna a vezetést, mert az első szűk negyedóra jó néhány helyzetet hozott mindkét kapu előtt, az 55. percben például Hajnal Gergely emelése vágódott le a lécről. És még nem volt vége, hiszen alig telt el negyedóra a második felvonásból, amikor a néhány perce pályán lévő Komiszár Kristóf egy szépen végig vezetett támadást góllal fejezett be.

A 65. percben Hajnal 8 méteres lövését Ásványi Balázs. a felcsútiak kapusa óriási bravúrral, vetődve ütötte ki. Ezt követően bár a csapatok mindent elkövettek a gólszerzés érdekében, de a védelmek eredményesen verték vissza ezeket a próbálkozásokat. Az iramra továbbra sem lehetett panaszunk, de több gól már nem esett, így a tabellán második helyét elfoglaló DVSC elleni siker után, újabb rangadót sikerült nyernünk.

(M. J.)

 

U19-ES BAJNOKSÁG, 19. FORDULÓ

Budapest Honvéd-MFA–PFLA 1–0 (0–0)

Honvéd-MFA utánpótlásközpont

Vezette: Berettyán Zoltán (László M., Katona K.)

Gólszerző: Komiszár (63.)

Honvéd: Takács J. – Hajnal, Szeles, Borovsky, Juhász Zs, Cipf (Sikorszki, 82.), Markos, Csörgő, Irimiás (Kóródi, 67.), Zvara, Szabó A. (Komiszár, 59.)

Vezetőedző: Simon Miklós

 

Gól

63. perc: Csörgő Viktor remek szerelés után, még a mi térfelünkön Irimiás Gergőt hozta játékba, középpályásunk egyből kiugratta a balösszekötő helyén a néhány perce pályán lévő Komiszár Kristófot, aki nem hagyta magát elsodorni és 13 méterről, ballal a kapu közepébe lőtte a labdát. 1–0

 

Simon Miklós: – Nem szoktam soha az ellenféllel foglalkozni, de meg kell dicsérnem Mónos Tomi barátomat, kollégámat, mert nagyon agresszív és jól szervezett Felcsúttal találkoztunk. Az a szerencse, hogy mi is hasonlóképpen álltunk a mérkőzéshez, agresszívak voltunk, szép helyzeteket dolgoztunk ki, ezeket azonban sajnos nem sikerült értékesítenünk. Tudtam minőségi játékosokat a pályára küldeni, ez döntötte el szerintem a mérkőzést. Olyan minőségi játékosaink vannak, elől, hátul és középen, akik már tudják a csapatot irányítani és húzni, illetve nagyon fontos, hogy olyan csapategységünk van, ami akkor is egyben tartja az együttest, amikor nem játszunk jól. Amikor kell, védekezünk, amikor kell, támadunk, ez az igazi kulcs. Örülök, hogy nemcsak a jó idő csalogatta ki a nézőket, végre normális körülmények között, jó meccseket tudunk játszani, egy kifejezetten jó és jól előkészített füves pályán. Reméljük, hogy mindig többen és többen lesznek, hiszen a srácok megérdemlik, azt gondolom, hogy olyan minőség jelenik meg sokszor itt az U19-ben, ami miatt érdemes meccsre járni.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!