aktuális híreink

Bízunk az ártatlanságban

Änis Ben-Hatirát is megilleti az ártatlanság vélelme

2019-04-11 13:40:00

Természetesen klubunk is értesült a német rendőrség akciójáról, amely során játékosunk, Änis Ben-Hatira berlini otthonában is házkutatást tartottak. Az akció középpontjában az Észak-Rajna-Vesztfáliai székhelyű Ansaar International áll, amellyel a rendőrség tájékoztatása szerint Ben-Hatira többször is együttműködött, a rendőrség gyanúja szerint pedig a szervezet támogatja a radikális iszlamista csoportot, a Hamászt.

Klubunk természetesen már februárban, Änis Ben-Hatira leigazolásakor is tisztában volt a játékos múltjával, az őt ért vádakkal. Ben-Hatira elmondta nekünk, hogy a vádak alaptalanok. Mi mindaddig hiszünk játékosunk ártatlanságában, amíg be nem bizonyosodik annak az ellenkezője. 

„Nem tudom, miért történt ez, sajnálom, hogy próbálják befeketíteni a nevemet, s nagy kár, hogy ilyen dolgokról kell beszélnem, hogy megint kapcsolatba hoztak a terrorizmussal – mondta Änis Ben-Hatira. – Ha legközelebb jönnek, akkor ajtót nyitok nekik szívesen, akár a mosdóban, akár a pincében vagyok. Csak hagyjanak békén ezekkel a vádakkal, hiszen semmi közöm hozzájuk.”


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!