aktuális híreink

Bajner: jött, látott, fejelt.

2009-10-03 13:49:39

Góllal mutatkozott be Kispesten Bajner Bálint.+

Egy hónapja igazolta le a Budapest Honvéd Bajner Bálintot, de a bajnoki bemutatkozására tegnap estig kellett várni. A tizenkilenc éves támadó igazi rangadón lépett először pályára a Honvéd színeiben, és jó játékkal rukkolt elő.

- Miért váratott magára ilyen sokáig a bemutatkozásod?

- Fizikailag lemaradásom volt, amit csak mostanában tudtam bepótolni. Külön köszönet Sisa Tibornak, hogy felhozott engem erre a szintre! Ha három héttel ezelőtt kellett volna pályára lépnem, nem tudtam volna ezt a formámat mutatni.

- Évekig játszottál külföldön, ez az első NB1-es meccsed?

- Nem, ez a második NB1-es mérkőzésem volt, 2006-ban játszottam húsz percet a Debrecen-Sopron mérkőzésen, a vendégcsapatban.

- Milyennek láttad belülről a kilencven percet?

- A mai meccsen óriási fölényben játszottunk, több helyzetet dolgoztunk ki, a Vasas csak pontrúgások után tudott veszélyes helyzeteket kialakítani. Egy pontot szereztünk, de győzelmet érdemeltünk volna! Ha ezzel az akarattal játszunk a jövőben is, annak meglesz az eredménye!

-A gólod, hogy esett?

- Egy szöglet érkezett jobbról, én bemutattam, hogy a rövidre megyek, de visszafordultam a hosszúra, jött is a labda és sikerült a jobb alsóba fejelnem.

- Feszült vagy a gól ellenére. Jogos volt a kiállítás?

- Jól ment a játék, de a kiállítás miatt csalódott vagyok! Így a következő fordulóban Szombathelyen, a nevelőegyesületem ellen nem játszhatok. Rengeteget szereltem már egyébként ilyen szituációban, de még soha nem kaptam piros lapot. A becsúszás során először a labdát találtam el, a sarkam érte csak el Kovács Gábort. A tetejébe úgy érzem, a szerelés előtt nem adott meg egy büntetőt a játékvezető, amikor Hrepkával szabálytalankodtak az utolsó percben.

- Elfáradtál a mérkőzésen?

- Elfáradtam, mert egész meccsen két olyan magas belső védővel brusztoltam, mint amilyen én vagyok. De az jó érzés volt, hogy buzdítottak minket a szurkolók, legalábbis engem nagyon felpörgetett!

tko

honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Budapest Honvéd FC-Magyar Futball Akadémia Utánpótlásközpontja - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!