aktuális híreink

Sajtótájékoztató

Új játékosaink bemutatása

2013-02-01 10:17:34


15 perc múlva kezdődik a Budapest Honvéd FC sajtótájékoztatója, melynek keretében bemutatásra kerülnek azok a játékosok, akik a jövőben az első csapatunk keretében folytatják pályafutásukat.

Megkezdődött a sajtótájékoztató, klubunk tulajdonosa, George F. Hemingway most egyenként bemutatja az új játékosainkat. A sajtótájékoztatót követően a részletes életrajzok is felkerülnek majd honlapunkra.

Nyolc új játékosunk közül most hatan kerülnek bemutatásra, fiatal akadémistánk, Holender Filip, valamint a Juventusból érkező Raffaele Alcibiade nem vesz részt a sajtótájékoztatón.

Alcibiade és Lanzafame fél évre, kölcsönbe érkezett csapatunkhoz. Most Marco Rossi vezetőedző kapott szót.

Marco Rossi elmondta, hogy a Budapest Honvéd most azokat a lépéseket tette meg, amelyek a sikeres tavaszi szereplést eredményezhetik. Minőségi, jó játékosokat igazoltunk, akik komoly segítségünkre lehetnek ebben. A fiatal, akadémista játékosok beépítése a csapatunkba továbbra is kiemelt szerepet kap.

Talán nem meglepő, hogy Davide Lanzafame kapta az első kérdést, ami a motivációjával kapcsolatos. Davide válaszában elmondta, hogy mindenképpen szerette volna külföldön kipróbálni magát. Köszöni a Budapest Honvéd vezetőségének, hogy megkaphatta ezt a lehetőséget. Nagy kedvvel érkezett Kispestre, és nagy szerepet játszott döntésében a Budapest Honvéd patinás múltja is. Mindent megtesz majd annak érdekében, hogy ne okozzon csalódást.

A következő kérdés arra irányult, hogy mit tud a magyar labdarúgás jelenlegi helyzetéről. Lanzafame természetesen Puskás nevét emelte ki először, de tisztában van a jelenlegi csapattal és a vetélytársakkal is.

Leandro Martinez kapta a következő kérdést: hogyan került egy Buenos Airesben született srác Európába? Kiderült, hogy 2003-ban a belpolitikai helyzet miatt hagyta el a szüleivel az országot, és Olaszországba költöztek. Leandro a Parma csapatában kezdte a pályafutását, később alacsonyabb osztályokban több helyen is megfordult. Szinte valamennyi korosztályos olasz válogatottban lehetőséget kapott. Hozzánk a Cremonese csapatától érkezett. Motiváló számára, hogy a csapat még három fronton is (bajnokság, MK, LK) versenyben van. Mindenképpen szeretne valamit nyerni a csapattal.

Bobál Gergely kapta a következő kérdést. Kiemelték az Év Gólja szavazáson elért előkelő helyezését. Gergely válaszában elmondta, hogy mindenképpen szeretne az első csapatban bemutatkozni, és a csapat hasznos tagjává válni.

A sajtótájékoztató hivatalos része véget ért, most az újságírók egyénileg készítenek interjúkat a játékosokkal. A Davide Lanzafameval készített beszélgetésünk hamarosan felkerül a honlapunkra.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!