aktuális híreink

Rossi nagyon nehéz mérkőzést vár

Vezetőedzőnk ismét kiemelte szurkolóink szerepét

2013-07-17 23:35:45

Az ebédet természetesen pihenő, majd uzsonna követte, ezután pedig a Karadjordje Stadion felé vettük az irányt, ahol Marco Rossi irányításával fél 9-kor, azaz a mérkőzés időpontjában kezdődött az edzés. Az FK Vojvodina stadionja egyébként mindössze ötperces autóútra található a szállásunktól.

Csapatunkat két, magyarul beszélő stábbal kiérkező tévétársaság is várta, akik a tartományi, illetve a városi televízió számára forgattak a helyszínen.

Annak ellenére, hogy Marko Nikolics vezetőedző egyértelműen kijelentette, Aboubakar Oumarou holnap a kezdőcsapatban kap helyet, ennek kissé ellentmondott az a tény, hogy a hazai orvosi stáb szorgalmasan jegelte a kameruni válogatott labdarúgó lábát. Természetesen ezúton is jó egészséget és további sportsikereket kívánunk neki, de tekintettel arra, hogy a Vojvodina támadója egyértelműen a csapat legveszélyesebb és leggólerősebb játékosa, azért nem bánkódnánk különösebben, ha holnap este végül mégsem tudná vállalni a játékot.

A hazaiak határozottan telt házat várnak, és ez a Niksic vezetőinek jóslatával ellentétben nem csak kincstári optimizmus, hanem bizony komoly realitásnak tűnik. Információnk szerint a mieinket is legalább 5-600 fős szurkolótábor buzdítja majd a lelátóról.

A Karadjordje Stadion egyébként kifejezetten tetszetős létesítmény, a pálya rekonstrukciója már a célegyenesben tart, mindössze az egyik kanyarból egy kisebb rész nem készült még el.

A hazaiak elmondták, hogy mindenképpen tartanak a Honvédtól, és ugyan hozzájuk is eljutottak a Niksic elleni párharccal kapcsolatos híresztelések, azonban mindentől függetlenül rendkívül tiszteletet parancsolónak tartják a kiütéses továbbjutást.

 

Az edzés után Marco Rossit kérdeztük az ellenfélről, az ideális eredményről, valamint a várható kezdőcsapatról:

- Fizikálisan rendkívül erős ellenfél vár ránk. Azon túl, hogy hihetetlenül erős felépítésű védőkkel rendelkeznek, a csatáraikat sem lehet egy pillanatra sem őrizetlenül hagyni. Oumarou egyértelműen kiemelkedik a csapatból, és annak ellenére, hogy a Vojvodina el fogja őt adni, ellenünk még minden valószínűség szerint játszani fog. Kulcsfontosságú lesz a semlegesítése, mivel hihetetlenül veszélyes játékos.

Nagyon örülök annak és végtelenül hálás vagyok azért, hogy ennyien eljönnek majd Magyarországról szurkolni nekünk. A közönségünk nagyon fontos szerepet játszik a csapat életében, és igyekszünk majd maximálisan kiszolgálni őket. De tudni kell, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. A legfontosabb, hogy mindenképpen szerezzünk legalább egy gólt, és természetesen lehetőség szerint egyet se kapjunk.

A kezdőcsapat nagyjából már összeállt, a védelemben valószínűleg a Kingnél magasabb Baráth Botond kap majd szerepet. A középpályán a Vécsei-Diarra, a csatársorban pedig a Diaby-Testardi duó egyik tagja kap majd helyet a kezdőcsapatban.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!