aktuális híreink

A szerb Partizan nyerte a VI. Honvéd-Penta Kupát

A Honvéd-MFA legyőzte a PFLA-t a bronzmeccsen

2017-08-07 22:06:39

Aalborg BK - West Bromwich Albion VI. Honvéd-Penta Kupa, mérkőzés az 5. helyért

A mai napon került megrendezésre a VI. Honvéd-Penta Kupa utolsó három mérkőzése. Legelőször a dán Aalborg BK az angol West Bromwich Albion ellen játszott az ötödik helyért. A mérkőzés az első félidőben kiegyenlítetten zajlott, az első játékrész végén az állás még 0-0 volt. Az angolok a 64. percben Dan Meredith góljával szerezték meg a vezetést, majd a 71. percben Azaz növelte a West Brom előnyét (0-2). A 76. percben magára talált az Aalborg csapata, Larsen góljával szépítettek (1-2). A hosszabbítás negyedik percében Samim góljával egyenlített a Partizan, így az ötödik helyért való küzdelmet végül tizenegyespárbaj döntötte el. A tizenegyespárbaj végeredménye 2-3 a West Bromwich javára, így az idei évben ők zártak az ötödik helyen.
Gólszerzők: Dan Meredith (64.), Azaz (71.), Larsen (76.), Samim (84.)
Sárgalap: Kieran Holsgrove (36.), Aksum White (49.)
Aalborg BK - West Bromwich Albion 2-2 (0-0)
Tizenegyesekkel: 2-3

Aalborg BK
Markus Iversen - Mikkel Konnerup, Lukas Klitten, Gabriel R. Martinez, Jonathan S. Larsen - Mathias Johannesen, Emil R. Colding, Jacob Winter, Jonas Raunbak - Milad Samim, Hamse M. Hussein
Vezetőedző: Lasse Stensgaard
West Bromwich Albion
Ted Cann - Tom Sharpe, Nathan Ferguson, Zak Brown, Jamie Soule - Finn Azaz, Kieran Holsgrove, Aksum White, George Harmon - Pablo Martinez, Morgan Rogers
Vezetőedző: Jamie Smith

Honvéd-MFA - PFLA VI. Honvéd-Penta Kupa bronzmérkőzés

A legszámottevőbb érdeklődés a Honvéd-MFA - PFLA mérkőzést övezte. Az elején mind a két csapat magabiztosnak látszott, ám alig telt el öt perc, a mieink Király Olivér góljával megszerezték a vezetést (1-0). A Honvéd szinte végig mezőnyfölényben játszott, bár a felcsútiak a 23. percben Mim Gergely tizenegyesből lett góljával kiegyenlítettek (1-1). A meccs egyre inkább kezdett küzdelemmé fajulni, Borovsky Dánielt buktatták, aki olyan súlyos sérülést szerzett, hogy nem tudta folytatni a játékot. A kispesti együttes a második félidőben Kovács Dániel piroslapja miatt emberelőnybe került. A 48. percben Májer Milán góljával ismét megszereztük a vezetést (2-1). Az 55. percben a PFLA ismét kiegyenlített (2-2), Mim Gergely sikeres szabadrúgása nyomán. Nem sokáig hagytuk magunkat, a 70. percben Temesvári Attila (3-2), a 73. percben pedig Szeles Patrik (4-2) talált a vendégek kapujába. A bronzérmet végül a Honvéd-MFA együttese szerezte meg.
Simon Miklós vezetőedző így értékelte a találkozót: "Örülök annak, hogy helyenként magabiztos játékkal és szép gólokat lőve nyertünk. Ugyanakkor örülök annak is, hogy felszínre került jó pár hiba és fegyelmezetlenség is, amit a szép jövő érdekében mindenféleképpen ki kell javítanunk."
Honvéd-MFA - PFLA 4-2 (1-1)
Gólszerzők: Király Olivér (5.), Májer Milán (48.), Mim Gergely (23.) (55.), Temesvári Attila (70.), Szeles Patrik (73.)
Sárga lap: Soltész Dominik (12.), Papp Kristóf (13.), Szeles Patrik (21.), Varga Balázs (21.), Szendrei Norbert (22.), Tímári Normann (30.), Irimiás Gergő (56.)
Piros lap: Kovács Dániel

Honvéd-MFA
Pálfi Áron - Borovsky Dániel (Darabont Gábor 29'), Temesvári Attila (Markos Mercell 76'), Szeles Patrik, Szabó Péter - Cseh Gergő, Soltész Dominik (Soltész István 62'), Irimiás Gergő (Durázi Dániel 62'), Király Olivér (Cipf Dominik 41')
Vezetőedző: Simon Miklós
PFLA
Laky László - Deutsch László, Tóth Attila, Kovács Dániel, Mim Gergely - Nándori Botond, Szabó Máté, Papp Kristóf, Varga Balázs - Gora Márk (Major Gergő 49'), Tímári Normann
Vezetőedző: Ivica Kulesevic

FK Partizan - Maccabi Petah Tikva VI. Honvéd-Penta Kupa döntő

A Honvéd-Penta Kupáért folyó meccset az FK Partizan játszotta a Maccabi Petah Tikva ellen. Az első félidőben a két csapat szinte csak kóstolgatta egymást, egyikük sem került komolyabb helyzetbe. A játék a két tizenhatoson belül folyt, helyzetet vagy kapuralövési kísérletet egyáltalán nem láthattunk. A félidő végén azonban Svetozar Markovic megszerezte a vezetést a Partizan számára (1-0). A második félidőben a szerbek a vezetés tudtában egyre felszabadultabban játszottak. Megtartották előnyüket, sőt a félpájáról megszerzett labdával Jovan Kokir az 57. percben egy szép csel után talált az izraeli hálóba (2-0). Az aranyérmet tehát a szerb FK Partizan szerezte meg.
FK Partizan - Maccabi Petah Tikva 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Svetozar Markovic (37.), Jovan Kokir (57.)
Sárgalap: Omri Luzon (52.)

FK Partizan
Aleksandar Popovic - Marko Vuljic, Zlatan Sehovic, Svetozar Markovic, Jovan Valukin(Filip Antonjevic 61') - Kosta Pantazis(Artos Zekaj61'), Ivan Milasavljevic, Jovan Kokir (Uros Gajic 61'), Aleksa Jankovic (41') - Andrej Ilic, Nikola Novic
Vezetőedző: Zarko Lazetic
Maccabi Petah Tikva
Roei Maoz - Omri Luzon (Elion S. Druker 61'), Teva Barret, Ori Arzi (Ben David 41'), Yehonatan Mavashov - Tomer Benbenisty, Guy Kaufman, Mohamad Sarsur (Mohamad Sarsur 46'), Tom Tzabari - Ilay Chen, Bar Arad (Bar Arad 61')
Vezetőedző: Ori Uzan

A VI. Honvéd-Penta Kupa végeredményei:

1. FK Partizan Beograd
2. Maccabi Petah Tikva
3. Budapest Honvéd-MFA
4. PFLA
5. West Bromwich Albion
6. Aalborg BK
 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!