aktuális híreink

A továbbjutáshoz több kell

A következő meccsen jobb játékra lesz szükség a sikerhez.

2018-07-12 04:12:00

Érthető, hogy a szkopjei vereséget követően nem nyilatkozott túl boldogan a Rabotnicski–Honvéd Európa-liga-selejtező után Supka Attila edző, aki a sajtótájékoztatón a hibákról is beszélt.

„Azt kaptuk a Rabotnicskitől, amire számítottunk, amire a korábbi mérkőzéseik alapján készültünk – kezdte Supka Attila. – Nem tudtuk kontrollálni azokat a játékosokat, akik ellenfelünk játékát meghatározzák. Mindkét kapott gól előtt nagy hibát követtünk el. Nem szabad a védelemből még kifelé mozogni, amikor elveszítjük a labdát és már az ellenfél passzol kettőt-hármat. Nem vettük fel az embereket, s egy mélységi passz után jött az első kapott gól. A második macedón találatnál létszámfölénybe került az ellenfél, s az újabb gól lett a hibánk eredménye. Sajnos támadásban sem volt olyan a játékunk, amit terveztünk, egy tempóban futballoztunk, hiányoztak a ritmusváltások.”

A szakember hangsúlyozta, a továbbjutáshoz sokkal jobb teljesítményre lesz szükség, viszont az idegenben lőtt gól javítja a Honvéd továbbjutási esélyeseit.

„A Rabotnicski búcsúztatásához azonban sokkal jobb játék kell, mint amit az első mérkőzésen mutattunk” – tette hozzá Supka Attila, aki gratulált a riválisnak, s elmondta, szeretettel várjuk őket a jövő héten.

A Rabotnicski trénere, mindkét csapatnak gratulált, kiemelte Nagy Gergő gyönyörű gólját, no meg azt, hogy a Honvéd drukkerei remek hangulatot teremtettek, majd a sikerükről is nyilatkozott.

„Minőségi futballt játszó csapat volt az ellenfelünk, ezért is örülök, hogy győzni tudtunk – mondta Gjorgji Jovanovski. – Nem azért utazunk a visszavágóra, hogy az eredményt tartsuk, tudjuk, hogy az kockázatos lenne, gólt akarunk lőni, tudjuk, mire van szükség a továbbjutáshoz.”


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!