aktuális híreink

Az egyiknek sikerült

Továbbjutott az U19-es válogatott, vereséggel búcsúzott az U21-es együttes

2018-10-16 20:38:00

Ausztria ellen lépett pályára a hazai rendezésű Eb-selejtező harmadik mérkőzésén az U19-es válogatott, és abban a tudatban játszhattak a fiatalok, hogy a Koszovó elleni iksz és a Szlovéniával szembeni sikert követően már a döntetlen is elég a továbbjutáshoz.

Az első két találkozón kezdőkén szereplő Szendrei Norbert ezúttal a kispadon kapott helyet, s a Budapest Honvéd ifjú tehetsége a 61. percben lépett pályára. Ekkor döntetlenre álltak a csapatok, a 94. percben aztán a győztes gólt is megszerezte a korosztályos válogatott, amely így csoportelsőként jutott be az elitkörbe.

A 19 éven aluliak csapata után jött az U21-es válogatott Eb-selejtezője, sajnos már érdemi tét nélkül, mivel már korábban eldőlt, hogy a gárda nem juthat tovább. A korosztályos nemzeti együttesből hiányzott a máltai mérkőzésen megsérülő csapatkapitány, Gazdag Dániel, míg a Honvéd másik kerettagja, Banó-Szabó Bence a cserét között foglalhatott helyet. Az U21-es válogatott már. 9. percben vezetett, végül mégsem örülhetett, mivel Törökország fordított, a mieink a csoport negyedik helyén zárták az Eb-selejtezőt.

(fotó: mlsz.hu)


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!